foto-den-bosch-blog-stagiaire-simone-hasaart

Maak kennis met deze VCN-collega - Simone Hasaart - De Financiële Makelaar

In deze blog vertelt Simone wat meer over zichzelf. Simone loopt sinds half februari stage op de marketingafdeling bij VCN, locatie 's-Hertogenbosch.

Even voorstellen
Mijn naam is Simone Hasaart, 25 jaar oud en woonachtig in Rosmalen. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding Commerciële Economie - International Event Music and Entertainment Studies. Voor de afstudeerfase van mijn studie loop ik stage op de afdeling marketing bij VCN.  

Waarom heb je er voor gekozen om je stage bij VCN te lopen? 
Een eerdere stage heb ik gelopen in de evenementen sector. Ondanks dat die sector ook erg leuk was, ben ik deze keer opzoek gegaan naar totaal iets anders om mijn kennis en ervaring in de marketing te verbreden. Na mijn eerste gesprek bij VCN was ik meteen enthousiast. Ik kreeg meteen het gevoel dat ik mezelf hier continue kan blijven ontwikkelen. 

Wat was je eerste indruk van VCN?
Mijn eerste weken bij VCN zitten erop en ik kijk hier met een goed gevoel op terug. Mijn collega’s hebben mij erg leuk ontvangen en zij hebben mij goed op weg geholpen met de start van mijn onderzoek. Zij hebben er voor gezorgd dat ik mij meteen welkom voel. Doordat ik veel uitleg heb gekregen over het bedrijf kon ik goed beginnen met de start van mijn onderzoek. 

 

Wat zijn jou werkzaamheden bij VCN / De Financiële Makelaar? 
Bij VCN ga ik onderzoek doen naar hoe de klantloyaliteit verbeterd kan worden. Waar hebben de klanten behoefte aan? Is er een optie tot het opstellen van een loyaliteitsplatform? Het doel van het onderzoek is om meer kantoren voor langere tijd aan te laten sluiten bij VCN. Als specifieke doelgroep heb ik de kantoren die aangesloten zijn bij De Financiële Makelaar. Ik ga met hun in gesprek en hoop mooie input op te halen.

Naast het doen van mijn onderzoek krijg ik de ruimte om mee te kijken op de Marketingafdeling. Ik ben erg leergierig en ontwikkel mijn vaardigheden graag op verschillende gebieden. Als ik iets zou moeten uitkiezen zou ik graag wat meer ervaring op doen met het schrijven van relevante content en vormgeving. Deze blog is hier een mooi voorbeeld van.

Wat doe je in je vrije tijd? 
Naast het lopen van mijn stage heb ik nog twee bijbaantjes en breng ik in mijn vrije tijd graag tijd door met mijn vrienden en familie. Vaak doen we spelletjes of kijken we een leuke film of serie. Daarnaast volg ik graag voetbal en ga dan ook graag samen met mijn vrienden naar voetbalwedstrijden kijken. Ik ben graag onder de mensen en houd absoluut niet van stil zitten. 

Zou je VCN aanbevelen als werkgever / stagebedrijf? 
Ik kan VCN zeker aanbevelen als werkgever of stagebedrijf. De goede sfeer bij VCN zorgt voor een fijne werkomgeving. Vanaf het moment dat ik hier binnen kwam lopen voelde ik mij meteen gewaardeerd en dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Er liggen ook meer dan voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en je wordt hierin goed begeleid.

Heb je een advies voor toekomstige stagiaires?
Bij VCN valt er ontzettend veel te leren. Het is daarom slim om van tevoren te bedenken wat je graag zou willen ontwikkelen. Bespreek dit vervolgens met je stagebegeleider. Op die manier kunnen jullie samen de mogelijkheden bespreken en een plan opstellen om jouw leerdoelen te bereiken. Zo haal je het maximale uit je stageperiode bij VCN!

Nieuwsgierig naar vacatures bij VCN?
Ga dan vooral naar www.werkenbijvcn.nl en bekijk daar de actuele vacatures. En kom vooral ook met ons in contact voor een échte kennismaking.

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.