Inkomen



Inkomen

De risico’s van verzuim goed afdekken voor jouw zakelijke klanten. Dat is al een vak apart. Maar het echte verschil als verzekeringsadviseur maak je door bedrijven bij te staan als het erop aankomt: bij ziekte of arbeidsongeschiktheid van medewerkers. VCN verzekeringen ondersteunt je daarbij met een compleet aanbod aan verzuimverzekeringen en deskundige ondersteuning door ervaren verzuimspecialisten. 



Waarom andere assurantie-adviseurs kiezen voor VCN verzekeringen

Compleet aanbod inkomensverzekeringen

Met meerdere conventionele verzuimverzekeringen, MKB-ontzorgverzekeringen, WGA-eigenrisicoverzekeringen, WIA-hiaatverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor DGA’s kan jij klanten altijd een passende oplossing tegen een scherpe premie bieden. Je vergelijkt de meeste polissen eenvoudig en snel met onze online offertevergelijker.

Betere ondersteuning door arbodiensten

VCN werkt intensief samen met vijf preferred arbodiensten. We hebben als serviceprovider betere SLA’s dan je als individuele intermediair kunt krijgen. En bespreken periodiek de dossiers van jouw klanten met een dedicated verzuimteam van de betreffende arbodienst. Dat zorgt voor betere resultaten en zorgt dat jij minder tijd kwijt bent aan verzuimvraagstukken.

Vaste verzuimregisseur als aanspreekpunt

Wil je sparren over poliskeuzes zodat je jouw klanten nog beter kan adviseren? Of heb je technische vragen over bijvoorbeeld (arbo)wetgeving of verzekeringsvoorwaarden? Je schakelt rechtstreeks met jouw vaste verzuimregisseur bij VCN. Dat is een ervaren verzuimspecialist die je zelf helpt of in contact brengt met de arbodienst of verzuimexperts in ons netwerk.

Onze volmachten


Het gemak van een modern, 
online verzuimportaal

Jouw klanten doen verzuimmeldingen in ons gebruiksvriendelijke verzuimportaal (VDD). De meldingen gaan rechtstreeks naar de arbodienst. Jouw klanten hoeven dus maar één keer een melding te doen, vervolgens wordt de verzuimbegeleiding in gang gezet. De lijntjes met de arbodienst en VCN verzekeringen zijn kort en we ontzorgen je waar dat mogelijk is. Hierdoor ben jij als adviseur minder tijd kwijt aan mailtjes en telefoontjes over zieke medewerkers. Zo weet je altijd precies wat er speelt en kun je gericht adviseren. Jouw klanten kunnen in het portaal ook de maandelijkse uitkeringsspecificaties bekijken en goedkeuren.

Samen verzuim terugdringen en claims voorkomen

Waar je klanten écht blij mee maakt? Dat is als je ze kan helpen bij het verminderen van verzuim en voorkomen van claims en premieverhogingen. Bij VCN verzekeringen krijg je daarom ondersteuning van verzuimspecialisten die geschoold zijn in casemanagement (CROV). Ze helpen je om bij verzuim op tijd de juiste stappen te zetten. Zodat je voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en medewerkers sneller terugkeren op de werkvloer. Achter de schermen schakelen ze regelmatig met bijvoorbeeld de arbodienst of het re-integratiebedrijf. Loopt alles goed, moeten we ergens bijsturen of extra aandacht aan geven? Zo houden jouw klanten regie op verzuim. Onze verzuimspecialisten staan ook voor je klaar als klanten aan de slag willen met bijvoorbeeld verzuimbeleid of de RI&E. Zo kan jij klanten volledig ondersteunen op het gebied van verzuim, zonder dat je het zelf hoeft te regelen!

Over VCN verzekeringen

VCN verzekeringen is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders van Nederland. Met ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers bieden we dagelijks meer dan 1200 assurantieadviseurs oplossingen en ondersteuning op het gebied van particuliere verzekeringen en zakelijke verzekeringen. Dat doen we sinds 1993 op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Naast ons uitgebreide verzekeringsaanbod kunnen we jouw kantoor bovendien ook ontzorgen met onze aanbod in hypotheken en kredieten. Alles in één VCN!