VCN verzekeringen

Als verzekeringsadviseur wil jij doen waar je goed in bent: adviseren! En daar helpt VCN verzekeringen je bij. Met ons compleet aanbod aan particuliere en zakelijke verzekeringen kun jij jouw klanten altijd het beste voorstel doen. Bovendien nemen we jou achter de schermen zoveel mogelijk werk uit handen en delen onze verzekeringsspecialisten graag hun kennis. 

Ook samen ondernemen?
Ontdek wat we als serviceprovider voor jou kunnen betekenen.Hoe ziet ons verzekeringsaanbod eruit?

Kijk hieronder voor onze diensten en producten. 

Particulier

Bekijken

Zakelijk


Bekijken

Inkomen


Bekijken

Schade


Bekijken

Beurs

Bekijken

Provinciaal


Bekijken

Volmacht


Bekijken


Wat maakt onze samenwerking succesvol?

Persoonlijk betrokken

Wanneer jij voor een uitdaging staat, nemen we die altijd persoonlijk op en werken we samen aan een oplossing. Geen keuzemenu's maar een echte medewerker. We denken en handelen op een ondernemende manier, we wer­ken met integriteit en bouwen langdurige relaties op.

Relatiegericht

Een goede dienstverlening en een partner die jou ondersteunt. Als organisatie kijken wij verder dan de oplossing. Dat is de basis van een langdurige relatie.

Samen ondernemend & Integer

VCN ondersteunt jou met onze dienstverlening. Voor de juiste antwoorden kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw complete bedrijfsvoering.

Ervaringen van anderen die je voor gingen

Regel al je zaken in onze digitale omgeving VEA

Wij bieden ondersteuning door middel van een in eigen ontwikkelt Extranet, genaamd VEA. In deze digitale omgeving regel jij als adviseur al je zaken. Via ons extranet is het mogelijk om 24/7 premies te berekenen. Ook heb je de mogelijkheid om de schadeverzekeringen direct aan te vragen. 

Met ons automatiseringsmodel heb je de mogelijkheid om de verzekeringen automatisch in jouw administratie te verwerken. Je hebt voor al jouw schadeproducten, van verschillende verzekeraars, bij VCN slechts één rekening-courant. Ons extranet blijft qua ontwikkeling continue in beweging om zo aan jouw wensen te voldoen. 

Ook samenwerken met VCN Verzekeringen?

Het commerciële team van VCN verzekeringen staat klaar staat onze relaties. Wij geloven in de adviesfunctie van het intermediair en de kracht van persoonlijk advies. Daarom ondersteunen we je met onze dienstverlening. We denken met je mee om tot de beste oplossing voor jouw relatie te komen. In onze rol als kennispartner houden we je up to date over alle (wettelijke) veranderingen op verzekeringsgebied en ondersteunen we jou met het gebruik van ons extranet en jouw inkomens- en zakelijke vraagstukken. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een samenwerking met VCN? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. 


Onze relatiemanagers staan voor je klaar

Richard van Eck

Sales manager

Hans van Kooten

Relatiemanager Noord-Nederland

Marcel Trommelen

Relatiemanager West-Nederland

Marleen Kreemer

Relatiemanager Zuid-Nederland

We werken samen met