Nieuws

You are here

Veldsink Groep neemt Cascade over

  • 05-10-2018

Veldsink Groep uit Nuenen breidt per 1 januari 2019 verder uit. Cascade Verzekeringsgroep met vestigingen in Assen en Hoogeveen bestaat uit advieskantoor De Witte Assurantiën en serviceprovider Cascade.

LEES MEER

Nieuwe zakelijk offerte tool

  • 17-09-2018

Om het intermediair beter te kunnen ondersteunen in het maken van offertes, heeft VCN een nieuwe zakelijke tool ontwikkeld. Benieuwd naar deze nieuwe tool van VCN? 

LEES MEER

Zakelijk contact met persoonlijke klik

  • 17-09-2018

Eén van de klanten van het eerste uur is Coolen & van Kuik Assurantiën.  Rob van Kuik doet sinds 1999 zaken met VCN en hij vertelt waarom hij destijds heeft gekozen voor VCN en hoe hij de toekomst met VCN ziet.

LEES MEER

VCN garandeert bestaansrecht van aangesloten adviseurs

  • 13-09-2018

VCN is er van overtuigd dat de rol van het intermediair onverminderd groot zal blijven. “Klanten blijven behoefte houden aan advies."

LEES MEER

De juiste keuze

  • 21-08-2018

De (financiële) wereld om ons heen verandert continue. Het besef dat je wel degelijk zelf invloed hebt op jouw toekomst, maakt je direct verantwoordelijk.

LEES MEER

Nieuwe volmacht: China Taiping Insurance

  • 29-06-2018

Onlangs is VCN een samenwerking aangegaan met de nieuwe volmacht-verzekeraar China Taiping Insurance. Deze Chinese verzekeringsmaatschappij is sinds 1929 actief en werkt vanaf 2011 op de Nederlandse markt.

LEES MEER

Pages

 
Samen Ondernemen?

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij invulling geven aan "Samen Ondernemen".

LEES MEER 

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact