Volmacht Volmacht verzekeringen

Wil je ook het gemak van één aanspreekpunt, één online omgeving en één rekening-courant voor al de particuliere en zakelijke verzekeringen van jouw klanten? Dan zit je goed bij VCN verzekeringen. Wij accepteren namelijk voor een groot aantal verzekeraars zelf nieuwe polissen. Ook handelen we namens deze verzekeraars in volmacht schades af.Waarom kiezen assurantie-adviseurs voor VCN verzekeringen?

Compleet aanbod volmachtverzekeringen

Met 18 volmachten kunnen we alle risico’s van jouw klanten afdekken. Onze volmachtportefeuille is zo samengesteld dat je voor elk verzekeringsproduct meerdere keuzes kunt aanbieden aan jouw klanten. Ga je voor een scherpe premie of juist excellente voorwaarden? Met een aantal kleinere volmachtverzekeraars bieden we je nog meer flexibiliteit in acceptatie en polisopmaak.

Zelf offertes vergelijken en samenstellen

Handmatig polisvoorwaarden vergelijken? En inloggen bij tientallen verzekeraars? Dat is niet meer van deze tijd. Bij VCN kan je in een gebruiksvriendelijke online omgeving zelf polissen vergelijken en voor de meeste producten ook direct een offerte opstellen. Meer gemak voor jou dus, sneller duidelijkheid voor je klanten.

Persoonlijk advies door ervaren acceptanten

Onze acceptanten zijn precies dat: acceptanten. Ze zoeken de grenzen van de voorwaarden voor je op en kijken ook bij complexe risico’s hoe je jouw klanten toch een polisvoorstel kunt doen. Je kunt ze daarvoor gewoon bellen. Zonder wachtrijen en keuzemenu’s. Ze helpen ook jou graag als sparringpartner en vraagbaak.

Onze volmachten


Over VCN verzekeringen

VCN verzekeringen is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor verzekeringen in volmacht, via provinciale agentschappen of de beurs. Met ons ervaren en enthousiaste team van medewerkers bieden we dagelijks meer dan 1200 assurantieadviseurs oplossingen en ondersteuning op het gebied van zakelijke verzekeringen en particuliere verzekeringen. Dat doen we sinds 1993 op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Naast ons uitgebreide verzekeringsaanbod kunnen we jouw kantoor bovendien ook ontzorgen met onze aanbod in hypotheken en kredieten. Alles in één VCN!