ZakelijkZakelijke verzekeringen

Van brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen tot dekking voor schade aan goederen en de gevolgen van cyberaanvallen, wij begrijpen dat jouw klanten een breed scala aan risico's willen afdekken.

Met onze uitgebreide dienstverlening nemen we al het werk achter de schermen uit handen, zodat jij je volledig kunt concentreren op wat je het beste doet: adviseren! Of het nu gaat om een MKB-ondernemer of een klant met grotere zakelijke risico's, bij VCN kunnen we altijd voorzien in passende zakelijke verzekeringen die nauwkeurig zijn afgestemd op de specifieke situatie van jouw klanten.


''Verzekerd Ondernemen''

Met de Verzekerd Ondernemen propositie zorg je ervoor dat jouw klant onbezorgd kan blijven ondernemen. Gemak voor het MKB en complete dekkingen; dat is waar het in de kern in deze nieuwe propositie om gaat. Dit maakt het verschil in jouw advies.

We hebben producten ontwikkeld met een uitgebreide dekking, gunstige voorwaarden inclusief zachte clausulering. Hierdoor zijn jouw klanten verzekerd zonder enige uitsluitingen, waardoor ze in veel gevallen na onverhoopte schade kunnen blijven ondernemen. Deze brandverzekeringen bestaan uit gebouw, inventaris/goederen, bedrijfsschade/ extra kosten, milieuschade, elektronica, geld en aansprakelijkheid verzekeringen. Uiteraard kunnen overige producten, zoals motorrijtuigen, rechtsbijstand of werknemersschadeverzekering eenvoudig aan het pakket worden toegevoegd. 

Groot Zakelijk

Voor grote ondernemers en instellingen met aanzienlijke zakelijke risico's, zoals groothandels, productiebedrijven en verzorgingstehuizen, hebben we bij VCN Verzekeringen speciale oplossingen. We hebben de mogelijkheid om verhoogde limieten te accepteren binnen onze volmacht, waardoor we beter kunnen voorzien in de behoeften van deze klanten. 

Of het nu gaat om uitgebreide dekkingen, specifieke risico's of complexe verzekeringsbehoeften, we staan klaar om maatwerkoplossingen te bieden die passen bij de omvang en het karakter van hun bedrijfsactiviteiten. We streven ernaar om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften van grotere ondernemingen, zodat zij met vertrouwen kunnen blijven ondernemen en groeien.

Onze volmachtenVereniging van Eigenaren (VVE)

Ontdek onze uitgebreide VVE-propositie voor optimale bescherming. Binnen deze propositie kunnen diverse essentiële producten worden afgesloten, waaronder Gebouw, Glas, Aansprakelijkheid, Bestuurdersaansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Milieuschade. Met een maximale dekking tot € 10.000.000,- voor de herbouwwaarde van het pand, bieden wij een uitgebreide bescherming voor jouw zakelijke klant.

Wat deze propositie zo aantrekkelijk maakt voor jouw klanten? Ze profiteren van scherpe premies en complete producten. Het is een betrouwbare oplossing voor VVE's die streven naar volledige bescherming en gemoedsrust.Het gemak van online, de kracht van persoonlijke ondersteuning

Eenvoudige zakelijke risico’s? Die wil je waarschijnlijk het liefst direct aan tafel bij de klant afhandelen. Dat kan met onze online vergelijker. Vergelijk eenvoudig en snel tarieven en voorwaarden, stel met een paar klikken een offerte samen en vraag direct online zakelijke schadeverzekeringen aan. Voor de complexere risico’s kun je terugvallen op de ervaring en expertise van onze verzekeringsspecialisten. Zo bieden we je het beste van twee werelden.Jouw klanten goed geholpen bij schade

We begrijpen we dat schadeafhandeling cruciaal is voor jouw klanten en voor jou als intermediair. Onze toegewijde schadebehandelaars nemen deze verantwoordelijkheid dan ook zeer serieus. Ze staan klaar om jou volledig te ontzorgen tijdens het afhandelen van schadeclaims. Met onze deskundige ondersteuning kun jij je concentreren op het bieden van waardevol advies aan je klanten, terwijl wij zorgen voor een vlotte en professionele afhandeling van de schade.