ZakelijkZakelijke verzekeringen

Van brand tot aansprakelijkheid en van schade aan voertuigen tot de gevolgen van een cyberaanval. Jouw zakelijke klanten willen een breed aantal risico’s afdekken. VCN verzekeringen helpt je om ze het beste aanbod te doen en neemt je achter de schermen al het werk uit handen. Zo kun jij volledig focussen op waar je goed in bent en het meeste energie van krijgt: adviseren!Waarom andere assurantie-adviseurs kiezen voor VCN verzekeringen

Breed en concurrerend aanbod

Met 25 volmachten, 80+ provinciale agentschappen, eigen poolproducten en contracten met alle grote beursverzekeraars bieden we uw kantoor een totaaloplossing voor zakelijke verzekeringen. Zo kunt u klanten altijd een concurrerende offerte bieden. Ook bij complexe zakelijke risico’s.

Uitgebreide ondersteuning

Van behandeling van claims tot de automatisering van jouw polisadministratie. En van de ondersteuning van uw binnendienst tot kennissessies voor jouw assurantieadviseurs en schadebehandelaars. We gaan heel ver om het je zo makkelijk mogelijk te maken en tijd te besparen.

Hoog kennisniveau, persoonlijk advies

Even sparren over risico’s voordat u een belangrijk klantgesprek in gaat? Of samen een complex dossier doorspreken? Bij VCN verzekeringen schakel je rechtstreeks met ervaren specialisten die uw kantoor en klanten kennen. Lekker no-nonsense en gewoon via de telefoon, zonder wachtrijen of keuzemenu’s.

Onze volmachten


Het gemak van online, de kracht van persoonlijke ondersteuning

Eenvoudige zakelijke risico’s? Die wil je waarschijnlijk het liefst direct aan tafel bij de klant afhandelen. Dat kan met onze online vergelijker. Vergelijk eenvoudig en snel tarieven en voorwaarden, stel met een paar klikken een offerte samen en vraag direct online zakelijke schadeverzekeringen aan. Voor de complexere risico’s kun je terugvallen op de ervaring en expertise van onze verzekeringsspecialisten. Zo bieden we je het beste van twee werelden.

Over VCN verzekeringen

VCN verzekeringen is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders van Nederland. Met ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers bieden we dagelijks meer dan 1200 assurantieadviseurs oplossingen en ondersteuning op het gebied van zakelijke verzekeringen en particuliere verzekeringen. Dat doen we sinds 1993 op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Naast ons uitgebreide verzekeringsaanbod kunnen we jouw kantoor bovendien ook ontzorgen met onze aanbod in hypotheken en kredieten. Alles in één VCN!

Jouw klanten goed geholpen bij schade

Bij schade komt het erop aan. En staat ook jouw reputatie als intermediair op het spel, beseffen we bij VCN verzekeringen. Onze schadebehandelaars nemen die verantwoordelijkheid uiterst serieus en ontzorgen je bij de schadeafhandeling.