ParticulierParticuliere verzekeringen

Van woonverzekering tot reisverzekering en van autoverzekering tot aansprakelijkheids-verzekering. Je wilt jouw particuliere klanten helpen om risico’s op de beste manier af te dekken. Daar helpt VCN verzekeringen je graag bij. Dat doen we met een concurrerend aanbod aan volmachtoplossingen, een digitaal systeem dat je veel tijd bespaart en persoonlijke ondersteuning bij vragen of schadeafhandeling. Zo kan jij je focussen op advies en relatiebeheer!


Waarom andere assurantie-adviseurs kiezen voor VCN verzekeringen

Schakel met een team dat jouw kantoor kent

Je schakelt voor al je vragen met een vast team van VCN Verzekering, dat jouw kantoor en werkwijze kent. Gewoon via de telefoon en zonder wachtrijen of keuzemenu’s. Handig als je bijvoorbeeld een maatwerkoplossing zoekt voor complexe of bijzondere risico’s van particuliere klanten. Je krijgt een eigen klantteam dat intermediairs bedient die qua omvang en klantenkring op jou lijken. Zo kunnen we je altijd de juiste ondersteuning bieden.

Bespaar tijd met een slim digitaal systeem

Maak snel en eenvoudig zelf offertes voor standaard risico’s. Stel moeiteloos combipakketten samen met producten van verschillende verzekeraars en biedt je klanten het gemak van een online omgeving waarin ze hun polis digitaal kunnen ondertekenen. Door koppelingen met jouw systeem, exporteer je met één druk op de knop klantinformatie naar de offertetool en komen polissen en mutatieberichten automatisch ook in jouw systeem binnen.

Bied je klanten altijd concurrerende offertes

Met meer dan 60 volmacht verzekeringsproducten voor alle gangbare risico’s van particuliere klanten kun je altijd een complete en concurrerende offerte afgeven. Daarbij hebben we voor jou een selectie gemaakt die veel variatie biedt in bijvoorbeeld type objecten, dekkingen en premiestellingen. Mis je een oplossing? Met XX provinciale agentschappen is er altijd maatwerk mogelijk.

Onze volmachten


Gemakkelijk switchen tussen verdienmodellen

Wil je als intermediair maximale vrijheid houden om nu en in de toekomst je Business model bij te sturen? Dan zit je goed bij VCN verzekeringen. 

Of je nu kiest voor provisie, een combinatie van provisie en een kostenvergoeding of een abonnementsmodel; wij ondersteunen de manier waarop jij je dienstverlening in rekening brengt bij klanten. Richt eenvoudig eenmalig je eigen abonnementsvormen, vergoedingsstructuren en provisiepercentages in. Vervolgens kun je voortaan met een paar muisklikken je offerte samenstellen, waarbij de klant automatisch de juiste dienstverleningsdocumenten ontvangt.


Jouw klanten goed geholpen bij schade

Bij schade komt het erop aan. En kun je echt verschil maken als intermediair, beseffen we bij VCN verzekeringen. Onze schadebehandelaars nemen die verantwoordelijkheid uiterst serieus en ontzorgen je bij de schadeafhandeling.

Lees meer over schade

Over VCN verzekeringen

VCN verzekeringen is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders van Nederland. Met ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers bieden we dagelijks meer dan 1200 assurantieadviseurs oplossingen en ondersteuning op het gebied van particuliere verzekeringen en zakelijke verzekeringen. Dat doen we sinds 1993 op onze kenmerkende manier: samen ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Naast ons uitgebreide verzekeringsaanbod kunnen we jouw kantoor bovendien ook ontzorgen met onze aanbod in hypotheken en kredieten. Alles in één VCN!