Over ons


Visie & missie

Wij zijn VCN. Eén van de grootste onafhankelijke serviceproviders voor intermediairs in hypotheken, verzekeringen en kredieten. Bijna 1.000 adviseurs in heel Nederland maken gebruik van onze diensten. Natuurlijk bieden we als Serviceprovider een breed aanbod van goede verzekeringen, hypotheken en kredieten aan. Maar we gaan verder. 

Wij gunnen jouw klant de best uitgeruste adviseur. Dit doen wij vanuit de visie dat wij als partner jou als adviseur écht willen begrijpen en versterken. Hierdoor kan jij je volledig richten op het adviseren van je klanten. Wij realiseren onze ambities door telkens onze kernwaarden hand in hand te laten gaan. Persoonlijk betrokken, Samen Ondernemen & Integer en Relatiegericht.


Persoonlijk betrokken 

Verzekeren is mensenwerk. Wanneer je voor een uitdaging staat, nemen we die altijd persoonlijk op en werken we samen aan een oplossing. Daarom werken we niet met keuzemenu’s en als jij ons belt, krijg je een medewerker aan de lijn. We denken en handelen op een ondernemende manier, we wer­ken met integriteit en bouwen langdurige relaties op.

Directie VCN Dennis Kooren, Stefan Bell, Carlo Smits

Samen Ondernemend & Integer

Wij geloven in de adviesfunctie van het intermediair en de kracht van persoonlijk advies. Daarom ondersteunen we je met onze dienstverlening. Voor de juiste antwoorden - op jouw vragen én de vragen van jouw klanten - kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw complete bedrijfsvoering.
We sparren met je over de ontwikkelingen in de markt en luisteren naar de uitdagingen waar je als adviseur tegen aanloopt om zo samen tot een goede oplossing te komen. Relatiegericht

Wij willen gewoon een goede dienstverlening bieden en een partner zijn die je letterlijk on­dersteunt. Als organisatie kijken wij verder dan de oplossing. Dat is de basis van een langdurige relatie. We denken en handelen op een ondernemende manier, we nemen de uitdagingen van jou als adviseur persoonlijk.Hier staan we voor

850+ tevreden intermediairs

Waarborging onafhankelijkheid

Kennisondersteuning

Eigen klantportaalBeste Serviceprovider 2023

Het landelijk onderzoek "Beste Serviceprovider" van Bureau DFO is afgerond en VCN komt dit jaar driemaal uit de bus als winnaar. De Financiële Makelaar is voor de achtste keer uitgeroepen tot de beste serviceprovider in de categorie Hypotheken. Tevens is VCN Verzekeringen uitgeroepen tot beste serviceprovider in de categorie Schadeverzekeringen Particulier én in de categorie Inkomen. Deze laatste categorie is dit jaar door Bureau DFO geïntroduceerd. We zijn dan ook trots om de eerste Serviceprovider te zijn, die deze prijs in de wacht sleept.

De prijzen zorgen voor motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen. We blijven continue kijken naar verbeterpunten om het vandaag beter te doen dan gisteren. Ons uitgangspunt blijft dat we de consument de best uitgeruste adviseur gunnen. Dit doen wij vanuit de visie dat wij de adviseur écht willen begrijpen en versterken.

Geschiedenis

De geschiedenis start al in 1979 bij Jan en Elly Veldsink. Sinds 1 januari 1979, startten Jan en Elly een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau voor alle financiële vraagstukken. Met als uitgangspunt; persoonlijk contact en langdurige vertrouwensrelaties. Dat resulteerde in een gezond en groeiend bedrijf, waardoor Jan Veldsink de behoefte kreeg om naast de advieskantoren ook een serviceprovider op te richten.

VCN verzekeringen werd in 1993 opgericht om alle advieskantoren te ontzorgen, zodat zij konden blijven doen waar ze goed in waren, namelijk adviseren! VCN is vandaag de dag nog altijd actief als serviceprovider om de positie jou als adviseur te versterken. Net als Veldsink geloven wij in de kracht van persoonlijk advies. Bijna 1.000 intermediairs waarderen onze manier van werken; samen ondernemend, persoonlijk betrokken en relatiegericht.

Intussen zijn we niet alleen serviceprovider op het gebied van verzekeringen, maar ondersteunen we je ook volledig op het gebied van hypotheken en kredieten.


Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers en neem vrijblijvend contact met ons op.