Consumptief krediet


Consumptief krediet

Jouw klanten hebben soms voor korte of langere tijd extra bestedingsruimte nodig. Hier liggen kansen voor jou als adviseur in hypotheken en verzekeringen. In samenwerking met VCN kredieten help je ze om binnen één werkdag een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten. Wij nemen je daarbij al het werk uit handen: van de aanvraag tot administratie.

Samenwerken met VCN Kredieten

Waarom kiezen andere intermediairs voor VCN kredieten

Breed aanbod aan kredietverstrekkers

Je hebt via één loket toegang tot meer dan 15 Nederlandse verstrekkers van consumptieve kredieten. Ze bieden je naast standaardkredieten ook maatwerkoplossingen voor klanten met bijvoorbeeld een flexibel inkomen of een afgemelde, maar nog zichtbare BKR-registratie.

Geen kosten, aantrekkelijke provisie

De ondersteuning op het gebied van consumptief krediet kost je niets. Je ontvangt maandelijks een aantrekkelijke provisie die oploopt naarmate je kredietportefeuille groeit. Een mooie aanvulling op het businessmodel van jouw kantoor!

Advies door ervaren kredietspecialisten

Wil je sparren over een complexe kredietvraag? Of twijfel je welke kredietverstrekker de beste condities voor jouw klant biedt? Je schakelt bij VCN voor al je vragen met ervaren kredietspecialisten. Dat hoeft niet via een ticket in een digitaal systeem; je kunt ze gewoon rechtstreeks bellen.

Het gemak van één digitaal kredietportaal

Kies je voor VCN kredieten? Dan krijg je toegang tot een online kredietportaal. Daarin vergelijk je eenvoudig kredietverstrekkers, vraag je gemakkelijk offertes aan en heb je altijd inzicht in de status van lopende kredietaanvragen. Ook monitor je met onze digitale mid-officeomgeving moeiteloos jouw kredietportefeuille en heb je altijd overzicht op je prolongatiestroom. VCN kredieten helpt je graag om je bestaande kredietportefeuille te optimaliseren en kredieten van verschillende kredietverstrekkers onder één dak onder te brengen.

Over VCN kredieten

VCN kredieten is de onafhankelijke serviceprovider voor consumptieve kredieten en zakelijke financieringsaanvragen. We ontzorgen je door de complete afhandeling van aanvragen razendsnel te verzorgen. Ook ondersteunen we je om het rendement van jouw bestaande kredietportefeuille te verhogen. Dat doen we op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Niet voor niets zijn we in 2021 en 2022 uitgeroepen tot beste serviceprovider in kredieten. VCN kredieten is onderdeel van VCN. Samen met onze zusjes VCN hypotheken en VCN verzekeringen bieden we totaaloplossingen voor meer dan 1200 adviseurs in Nederland.

Onze partners

Waar kunnen we je mee helpen?

Bekijk onze kennisbank op onderwerp

Hypotheken

Alles wat je moet weten op gebied van hypotheken

Bekijk onderwerp

Verzekeringen

Alles wat je moet weten op gebied van verzekeringen

Bekijk onderwerp

Kredieten

Alles wat je moet weten op gebied van kredieten

Bekijk onderwerp

Blog

Vind alle blogs hier

Bekijk onderwerp

Praktijktips

Alle tips en tricks op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten

Bekijk onderwerp

Laatste nieuws

Loading...

Ervaringen van anderen die je voor gingen

Wil je meer weten over onze toegevoegde waarde als serviceprovider voor jouw kantoor? Neem contact op met:

Contact over consumptief krediet

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers, of download ons whitepaper.