Kredietbeheer


Kredietbeheer

Verandert de situatie van klanten die via jouw kantoor een consumptief krediet of zakelijke lening hebben afgesloten? Dan verandert hun kredietbehoefte vaak mee. Alle reden dus om jouw kredietportefeuille doorlopend te monitoren. VCN kredieten doet dat graag voor je. 

Samenwerken met VCN Kredieten

Waarom kiezen voor professioneel kredietbeheer?

Voldoe aan je nazorgplicht

Na het afsluiten van krediet heb je als adviseur een nazorgplicht. Je moet periodiek toetsen of het krediet nog aansluit bij de financiële situatie van je klant en de bepalingen uit de VFN-Gedragscode.

Behoud je inkomsten uit provisies

Door periodiek de kredietbehoeften van je klanten te toetsen, mis je geen businesskansen. Ook is het met het oog op je provisieinkomsten slim om kredieten te optimaliseren als dreigt dat klanten niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen.

Bind klanten aan jouw kantoor

Als klanten met hun kredietvraag naar een concurrent gaan, bestaat de kans dat ze ook andere producten daar onderbrengen. Proactief kredietbeheer draagt daarom bij aan klantbehoud.

Beheer door ervaren kredietspecialisten

De monitoring en het beheer van jouw kredietportefeuille wordt bij VCN kredieten uitgevoerd door ervaren, Wft-gecertificeerde kredietspecialisten. Ze zijn thuis in de wet- en regelgeving en jurisprudentie op het gebied van particuliere en zakelijke kredieten en volgen ontwikkelingen in bijvoorbeeld leennormen op de voet. Voor de zekerheid: ze gaan niet op jouw stoel zitten en nemen je klanten niet over. Jij blijft in de lead en kunt, met achter de schermen onze ondersteuning, zelf kredietportefeuille optimaliseren.

Over VCN kredieten

VCN kredieten is de onafhankelijke serviceprovider voor consumptieve kredieten en zakelijke financieringsaanvragen. We ontzorgen je door de complete afhandeling van aanvragen razendsnel te verzorgen. Ook ondersteunen we je om het rendement van jouw bestaande kredietportefeuille te verhogen. Dat doen we op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Niet voor niets zijn we in 2021 uitgeroepen tot beste serviceprovider in kredieten. VCN kredieten is onderdeel van VCN, net als de zusjes VCN hypotheken en VCN verzekeringen bieden we totaaloplossingen voor meer dan 1200 adviseurs in Nederland.

Onze partners

Waar kunnen we je mee helpen?

Bekijk onze kennisbank op onderwerp

Hypotheken

Alles wat je moet weten op gebied van hypotheken

Bekijk onderwerp

Verzekeringen

Alles wat je moet weten op gebied van verzekeringen

Bekijk onderwerp

Kredieten

Alles wat je moet weten op gebied van kredieten

Bekijk onderwerp

Blog

Vind alle blogs hier

Bekijk onderwerp

Praktijktips

Alle tips en tricks op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten

Bekijk onderwerp

Laatste nieuws

Loading...

Ervaringen van anderen die je voor gingen

Wil je meer weten over onze toegevoegde waarde als serviceprovider voor jouwkantoor? Neem contact op met:

Contact over kredietbeheer

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers, of download ons whitepaper.