Zakelijke financiering


Zakelijke financiering

Als hypotheek- of assurantieadviseur heb je regelmatig ondernemers met een zakelijke financieringsbehoefte aan je tafel. Jammer om ze daarvoor weg te sturen toch? Zeker omdat de bank ze ook graag een hypotheek of verzekering verkoopt. Kies daarom voor VCN kredieten. Daarmee heb je als adviseur voortaan ook oplossingen in huis voor onder meer groeifinanciering, rekeningcourantfinanciering en objectfinanciering.

Plan een kennismakingsgesprek

Waarom kiezen andere intermediairs voor Kredietpunt Nederland?

Breed aanbod

Je krijgt toegang tot meer dan 15 zakelijke geldverstrekkers. Van traditionele handelsbanken tot innovatieve online kredietverstrekkers. Samen bieden ze jouw kantoor een breed scala aan financieringsoplossingen. Van lease tot microkrediet en overnamefinanciering.

Kennissupport

Hoe werkt een zakelijk financieringsproces, welke stukken zijn er nodig en waar maakt een aanvraag de meeste kans? Daar hoef je als adviseur niet overna te denken dankzij onze kennis en ondersteuning. Als jij de behoefte van de klant inventariseert, doen wij de rest.

Gedeeld belang

Voor het regelen van zakelijke financieringen betaal je per dossier alleen een beperkte startfee. Daar komt pas een succesfee bij als de zakelijke financiering rond is. We hebben dus hetzelfde belang als jij: zorgen dat de financiering voor jouw klant rond komt.

Een digitale omgeving én persoonlijke ondersteuning

Kies je voor Kredietpunt Nederland? Dan krijg je toegang tot een online kredietportaal. Daarin beheer je, je lopende zakelijke financieringsaanvragen, kun je gemakkelijk documenten uploaden en eenvoudig jouw zakelijke kredietportefeuille monitoren. Deze digitale werkwijze combineren we met persoonlijke ondersteuning door ervaren acceptanten. Zij denken met je mee over complexe dossiers en sparren met je over uitdagende zakelijke financieringsvraagstukken. Gewoon telefonisch, zonder wachtrijen en keuzemenu’s.

Over Kredietpunt Nederland

Kredietpunt Nederland is de onafhankelijke serviceprovider voor consumptieve kredieten en zakelijke financieringsaanvragen. We ontzorgen je door de complete afhandeling van aanvragen razendsnel te verzorgen. Ook ondersteunen we je om het rendement van jouw bestaande kredietportefeuille te verhogen. Dat doen we op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Niet voor niets zijn we in 2021 en 2022 uitgeroepen tot beste serviceprovider in kredieten. Kredietpunt Nederland is onderdeel van VCN kredieten. Samen met onze zusjes VCN hypotheken en VCN verzekeringen bieden we totaaloplossingen voor meer dan 1200 adviseurs in Nederland.

Onze partners

Waar kunnen we je mee helpen?

Bekijk onze kennisbank op onderwerp

Hypotheken

Alles wat je moet weten op gebied van hypotheken

Bekijk onderwerp

Verzekeringen

Alles wat je moet weten op gebied van verzekeringen

Bekijk onderwerp

Kredieten

Alles wat je moet weten op gebied van kredieten

Bekijk onderwerp

Blog

Vind alle blogs hier

Bekijk onderwerp

Praktijktips

Alle tips en tricks op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten

Bekijk onderwerp

Laatste nieuws

Loading...

Ervaringen van anderen die je voor gingen

Wil je meer weten over onze toegevoegde waarde als serviceprovider voor jouw kantoor? Neem contact op met:

Contact over zakelijke financieringen

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers, of download ons whitepaper.