Zakelijke financiering


Bedrijfsfinancieringen  

De groeiende adviesmarkt voor zakelijke financieringen biedt kansen voor jou! Ondernemers kun je slagvaardig verder helpen en het is daarbij niet nodig dat je zelf ervaring hebt op dit gebied. Meld je aan of kom met ons in contact.

Adviesbehoefte
Een groot deel van alle ondernemingen heeft jaarlijks behoefte aan een nieuwe externe financiering. Voorheen kregen ondernemers een advies van hun lokale relatiemanager van hun bank. Veel bankkantoren zijn verdwenen. Dit zorgt ervoor dat ondernemers steeds minder een aanspreekpunt hebben bij hun huisbank en het zelf maar moeten uitzoeken. Jij bent een vertrouwd adviseur voor de ondernemer en kan ze nu helpen. 

Aanmelden voor advisory services

Waarom een zakelijke financiering afsluiten via VCN en de aangesloten formules?

Betaalbare oplossing

Aangesloten kantoren van De Financiële Makelaar, Financieel Support Nederland, United Capital en KredietPunt Nederland betalen tot 1 september 2023 geen licentievergoeding voor advisory services van Capsearch i.c.m. VCN samen ondernemen. Na deze datum betaal je dan €499,- in plaats van €599,-. Verdienmodel is mogelijk.

Succes verzekerd

Dien vrijblijvend vraagstukken van je klanten in en ontvang gratis quickscan rapporten ter waarde van € 199,-. Je gaat samen op reis en hoort tussentijds exact welke informatie nodig is om te beoordelen of de financiering hiervan haalbaar is. Via een overzichtelijk portaal kun je de status van jouw aanvraag volgen.

Groot aanbod

Met een keuze uit 50 financiers is er altijd een zakelijke financiering die past bij de wensen van jou en jouw klant.


Snel duidelijkheid 

Via VCN heb je snel duidelijkheid rondom jouw aanvraag. In een quickscan-rapport staat een eerste beoordeling van de financiële haalbaarheid van het aantrekken van een financiering. Het is bedoeld om een eerste indruk te geven van de kans op succes bij het vinden van financiering. Het wordt gebruikt als een eerste stap in het financieringsproces om te bepalen of het de moeite waard is om verder te gaan met een meer gedetailleerde aanvraag. 

Wil je snel inzicht krijgen in de mogelijkheden en slagingskans van een financieringsaanvraag? Vraag dan zeker een Quickscan-rapport aan! Dit is de eerste keer ook nog eens volledig gratis. Komt het tot een opdracht? Dan betaal je €499,- excl. BTW voor een jaarlicentie bij Capsearch.

Jouw dienstverlening in de schijnwerper op je eigen website
Zijn je klanten al op de hoogte dat je ondernemers kan helpen bij het vinden van een bedrijfsfinanciering? Zet deze Financieringscheck-tool op jouw website om bekendheid te geven aan jouw nieuwe dienstverlening. 

Ruim aanbod in zakelijke financieringen

Een ondernemer heeft investeringsplannen en komt bij jou in de lucht? Welke zakelijke financiering past dan het beste bij zijn wensen/verwachtingen? VCN biedt dé oplossing voor zakelijke financieringen. Er is altijd een financiering die past bij de wensen van jou en jouw klant. Benieuwd naar het grote aanbod? Klik dan hier!

Aanmelden

Wil je jouw dienstverlening uitbreiden naar de zakelijke markt? Maak dit mogelijk door jezelf aan te melden via de onderstaande button. Een aantrekkelijk verdienmodel is mogelijk. Lees hiervoor deze blog.

Een greep uit onze partners

Waar kunnen we je mee helpen?

Bekijk onze kennisbank op onderwerp

Hypotheken

Alles wat je moet weten op gebied van hypotheken

Bekijk onderwerp

Verzekeringen

Alles wat je moet weten op gebied van verzekeringen

Bekijk onderwerp

Kredieten

Alles wat je moet weten op gebied van kredieten

Bekijk onderwerp

Blog

Vind alle blogs hier

Bekijk onderwerp

Praktijktips

Alle tips en tricks op het gebied van verzekeringen, hypotheken en kredieten

Bekijk onderwerp

Laatste nieuws

Loading...

Ervaringen van anderen die je voor gingen

Wil je meer weten over onze toegevoegde waarde als serviceprovider voor jouw kantoor? Neem contact op met:

Contact over zakelijke financieringen

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers, of download ons whitepaper.