VCN kredieten

Consumptief krediet en zakelijke financieringen. Ze bieden je als intermediair volop commerciële kansen. VCN kredieten helpt je om die te verzilveren, zonder dat je daar zelf omkijken naar hebt. Daarnaast bieden wij toegang tot alle relevante kredietverstrekkers op de Nederlandse markt en verzorgen we binnen een dag de complete afhandeling van de kredietaanvraag. Van aanvraag tot uitbetaling!

Samenwerken met VCN Kredieten


Wat maakt onze samenwerking succesvol?

Aantrekkelijk provisiemodel

De samenwerking met KredietPunt Nederland kost je niets. Je ontvangt maandelijks een aantrekkelijke provisie die oploopt naarmate je kredietportefeuille groeit. Een mooie aanvulling op het businessmodel van jouw kantoor!

Hoog kennisniveau

Complexe vraag? Schakel met een team van ervaren kredietspecialisten die je helpen om een sterke case te maken en de juiste kredietverstrekker te selecteren. Zo kun jij klanten altijd een passende oplossing bieden.

Actief portefeuillebeheer

Past een lopend krediet nog bij jouw klant? En is de rente nog marktconform? Wij helpen om je portefeuille voortdurend te optimaliseren. Zodat je geen kansen laat liggen én voldoet aan je zorgplicht.

Het gemak van een online kredietvergelijker

Je klant aan tafel direct inzicht geven in zijn kredietmogelijkheden? Met het kredietportaal van VCN kredieten vergelijk je snel en eenvoudig het aanbod en de voorwaarden van kredietverstrekkers en kun je direct je aanvraag doen. Kies de beste oplossing, verstuur de aanvraag en ontvang binnen een werkdag één contract.

Onderdeel van VCN

VCN kredieten is onderdeel van VCN, één van de grootse serviceproviders van Nederland. Dagelijks ondersteunen we meer dan 1.200 intermediairs in hypotheken, verzekeringen en kredieten. Door onze nauwe samenwerking met VCN hypotheken en VCN verzekeringen kunnen we jouw kantoor een onafhankelijke totaaloplossing bieden. Dat doen we al sinds 1993 op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Onze partners

Onze experts staan voor je klaar

Chris Hilgersom

Allround Kredietspecialist / Directeur

VCN Kredieten

Tamara Blommaert

Senior Kredietspecialist

Rick Hartsuiker

Allround Kredietspecialist / Directeur

Remco Serne

Kredietspecialist

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers, of download ons whitepaper.