'Goed voor Elkaar'

Gemak & compleet; dat is waar het in de kern in deze nieuwe propositie om gaat. De Goed voor Elkaar producten zijn ontwikkeld met de visie: de standaard dekking = een complete dekking. Veel standaard situaties zijn al verzekerd.

De producten zijn ontwikkeld samen met de adviseur zodat we met deze producten het verschil maken in het advies. In deze video geven we graag wat meer informatie over de Goed voor Elkaar propositie en producten. Hierdoor heb jij het goed voor elkaar en zijn jouw klanten goed verzekerd voor nu èn later!

Goed voor Elkaar producten

Naast de uitgebreide producten van 12 verschillende verzekeraars kunnen we de Goed voor Elkaar producten binnen een Totaalpakket aanbieden. Deze unieke producten zijn ontwikkeld & samengesteld door de adviseur. Er is bewust gekozen voor alle producten binnen de Goed voor Elkaar lijn voor een erg ruime en complete standaard dekking met hoge verzekerde bedragen. De dekking is op verschillende onderdelen veel uitgebreider dan de standaard producten van de maatschappijen.


Woonhuis


Een woonhuis Allrisk verzekerd voor water- en stormschade.

Bekijken


Inboedel


Ruim verzekerd voor schade aan spullen in huis en op kantoor.

Bekijken

Particuliere aansprakelijkheid

Complete aansprakelijkheidsdekking met een hoog verzekerd bedrag.

Bekijken


Gezinsongevallen


Gezinsongevallenverzekering biedt dekking bij blijvende invaliditeit of overlijden.

Bekijken


Personenauto


Ruime personenautoverzekering die de meest voorkomende risico's afdekt.

Bekijken

Goed voor Elkaar voor jouw klanten!

We waren ontzettend nieuwsgierig naar de ontvangst van de Goed voor Elkaar propositie, en wie kan dat beter vertellen dan onze gewaardeerde adviseurs?

In deze video delen een aantal adviseurs hun ervaringen en bespreken ze wat de Goed voor Elkaar producten uniek en aantrekkelijk maakt voor hun klanten. Ontdek hoe deze propositie het verschil maakt in jouw advies.

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers en neem vrijblijvend contact met ons op.