Goed voor Elkaar - Inboedelverzekering

Met de Goed voor Elkaar Inboedelverzekering is jouw klant ruim verzekerd voor schade aan spullen in huis. Ook is deze verzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder om het vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in een (huur)woning. 


Basis dekking All risk + Cyberservice

Met onze inboedelverzekering zijn spullen in huis verzekerd voor bijvoorbeeld brand-, storm-, neerslag-, hagel- of waterschade, of voor diefstal. Ook de schade die per ongeluk zelf veroorzaakt wordt. Bijvoorbeeld als er drinken over de bank wordt morst of als een kind met watervaste stift op de tafel tekent. We houden onze klanten ook graag goed beschermt en verzekerd tegen digitale risico’s en daarom is de Cyberservice standaard meeverzekerd.

Nieuwwaarde vergoed
Bij onherstelbare schade aan inboedel wordt er een vergoeding gegeven van de nieuwwaarde tot zes jaar na aanschaf. Jouw klant ontvangt het bedrag om hetzelfde of een gelijkwaardig product nieuw te kunnen kopen. Zijn de gestolen of beschadigde spullen ouder dan zes jaar, dan wordt de dagwaarde uitgekeerd.

Cyberservice

Onbeperkt hulp en advies van de Cyberwacht:
De Cyberwacht helpt klanten met preventief advies om incidenten te voorkomen. De specialisten beantwoorden vragen hoe je klant zich kan weren tegen cybercriminaliteit. Maar bieden ook hulp bijvoorbeeld bij het klikken op een phishing mail of bij het vermoeden van een gehackte computer. De Cyberwacht zal ook haar expertise inzetten om het probleem op te lossen en om bijvoorbeeld verloren data terug te halen.

Vergoeding van redelijke kosten van het vervangen van de hardware:
Als het bijvoorbeeld blijkt dat het niet mogelijk is om de malware te verwijderen of als de kosten van het herstellen van de data niet opwegen tegen vervanging dan valt dit onder de eisen van de vergoeding. De hoogte van de vergoeding wordt op dezelfde manier berekend als bij de Inboedelverzekering (nieuwwaarde/dagwaarde).

Vergoeding van schade en kosten van specialisten als de identiteit van je klant online is gehackt:
Als het nodig is, kunnen we in de gaten houden welke onrechtmatige handelingen op het internet plaatsvinden met die gestolen identiteit. 
Premier risque, wat is dat?

Bij een premier risque dekking gelden de regels van onderverzekering niet. Er wordt bij schade niet gekeken naar de werkelijke waarde van de verzekerde zaken, maar de volledige schade wordt uitgekeerd tot maximaal het verzekerd bedrag. Bij de Goed voor Elkaar Inboedelverzekering wordt er maximaal € 150.000,- uitgekeerd.


De verzekering geldt ook voor:

Voor alle spullen in de schuur/tuin en voor de inboedel van een studerend kind tot € 5.000,00,- (is te verhogen voor 4 adressen tot € 10.000,- per adres). 

Daarnaast is het eigenaarsbelang of huurdersbelang tot € 15.000,- (is te verhogen) meeverzekerd. Ook de zakelijke inventaris voor kantoor of praktijk zitten hierbij inbegrepen.Goed om te weten

Mobiele apparatuur

Mobiele apparatuur is verzekerd binnenshuis voor vallen en stoten zonder keuzedekking.

Lijfsieraden


Lijfsieraden zijn ruim verzekerd tot € 15.000,-.

Audio visuele apparatuur

Audio visuele apparatuur ruim verzekerd tot 
€ 25.000,-.

Bijzondere bezittingen

Bijzondere bezittingen/verzamelingen zijn ruim verzekerd tot 
€ 15.000,-.

Kies je eigen risico

Het eigen risico voor de Goed voor Elkaar Inboedelverzekering bestaat uit een standaard eigen risico van € 100,-. Er kan ook gekozen worden voor een eigen risico van € 0,-, € 300,- of € 500,- door het bedrag af te kopen. Het eigen risico voor storm is € 250,-.

Wat is niet meeverzekerd?

Schade door een aardbeving of overstroming van primaire waterkeringen

Schade door normaal gebruik, zoals krassen, barsten en vlekken

Schade die geleidelijk is ontstaan, bijvoorbeeld door slijtage, veroudering of roest

 Schade door opzet

Schade door activiteiten die wettelijk niet zijn toegestaan

Keuzedekking

De basisdekking dekt de meest voorkomende risico’s af. Afgestemd op persoonlijke bezittingen en voorkeuren kan een klant zich aanvullend verzekeren met onze keuzedekkingen.

Glas

Buitenhuis

Inboedel op een ander adres

 Kostbaarheden

Verhuur