ProvinciaalProvinciale verzekeringen

Lukt het niet om een risico af te dekken met één van onze volmachten? Dan hebben we een ruim aanbod van provinciale agentschappen achter de hand. Daarmee bieden we jouw assurantiekantoor toegang tot 99% van alle beschikbare zakelijke en particuliere verzekeringsproducten.Waarom andere assurantie-adviseurs kiezen voor VCN Verzekeringen 

Ruime keuze in provinciale agentschappen

Met een ruime keuze aan provinciale agentschappen hebben we voor elk risico een verzekeringsoplossing. Welke oplossing het best bij jouw klant past? Daar denken onze ervaren verzekeringsspecialisten graag over mee.

Geen omkijken meer naar de administratie

Van de hoofdzakelijk digitale administratieve controle tot het aanpassen van verzekeringsproducten. En van de maandelijkse verlenging tot de rekening courant controle over provinciale polissen; we nemen je zoveel mogelijk werk uit handen. Zo kan jij je focussen op het adviseren van jouw klanten.

Persoonlijke service door ervaren specialisten

Vragen over verzekeringen die lopen via een provinciaal agentschap? Dan schakel je met een vast serviceteam dat jouw kantoor en klanten kent. Gewoon rechtstreeks via de telefoon, zonder keuzemenu’s of wachtrijen.

Onze maatschappijen


Over VCN verzekeringen

VCN verzekeringen is één van de grootste onafhankelijke serviceproviders van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor verzekeringen in volmacht, via provinciale agentschappen of de beurs. Met ons ervaren en enthousiast team van medewerkers bieden we dagelijks meer dan 1200 assurantieadviseurs oplossingen en ondersteuning op het gebied van zakelijke verzekeringen en particuliere verzekeringen. Dat doen we sinds 1993 op onze kenmerkende manier: ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht. Naast ons uitgebreide verzekeringsaanbod kunnen we jouw kantoor bovendien ook ontzorgen met onze aanbod in hypotheken en kredieten. Alles in één VCN!


Recente artikelen