Goed voor Elkaar - Woonhuisverzekering

Een woonhuis is verzekerd voor schade door brand, storm of inbraak met de Goed voor Elkaar Woonhuisverzekering. Deze verzekering is geschikt voor alle verzekerden die een eigen woonhuis bezitten in Nederland, hoofdzakelijk gebruiken voor particuliere bewoning en zich uitgebreid willen verzekeren voor het financiële risico van schade.


Basis dekking
All risk + Glas

Met onze woonhuisverzekering zijn alle onderdelen die in en aan het huis vastzitten all risk verzekerd. Van de vloer tot de keuken. Stel dat er een fles lijm omgestoten wordt over een vaste houten vloer, dan wordt dat door deze verzekering gedekt. 

Verzekerd bedrag
Bij deze all risk dekking gelden de regels van onderverzekering niet. 
Bij onze woonhuisverzekering wordt er tot maximaal
€ 1.000.000,- uitgekeerd.De verzekering geldt ook voor:

Alle bijgebouwen op hetzelfde adres met een oppervlakte tot 50 m2 zijn standaard meeverzekerd. Zoals een veranda, schuur, garage, carport of tuinhuis. Bijgebouwen boven 50m2 en/of op een ander adres moeten doorgegeven worden voor een extra uitbreiding van de offerte. Ook schuttingen en terreinafscheidingen zijn bij het Goed voor Elkaar product verzekerd. 

Andere zaken die bij het woonhuis horen of vast aan het woonhuis zitten zijn ook meeverzekerd, bijvoorbeeld: een zwembad of jacuzzi, sauna of vijver, installaties en vast gemonteerde afdekkingen en overkappingen van een zwembad en/of jacuzzi, zonweringen, antennes, (rol)luiken, AED’s en zonnepanelen die op of aan een woonhuis of bijgebouwen bevestigd zijn.

Daarnaast zijn zonnepanelen, een warmtepomp, windturbine & laadpalen voor elektrische auto´s die voor uw huis staan, duurzaam verbonden zijn met de grond en die uw eigendom zijn onderdeel van de woonhuisverzekering zodat jouw klant compleet verzekerd is. Een standaard dekking is bij de Goed voor Elkaar propositie een complete dekking!


Goed om te weten


Niet-zichtbare waterschade

Opsporingskosten bij niet-zichtbare waterschade door leidingbreuk en/of graaf- en breekwerk in de tuin zijn meeverzekerd tot maximaal € 1.500,-.


Overstromingsrisico


Overstromingsrisico is gedekt voor niet primaire waterkeringen. 


Productieverlies Zonnepanelen 

Productieverlies na schade door een verzekerde gebeurtenis is meeverzekerd  tot maximaal € 1.500,-.

Kies je eigen risico

Het eigen risico voor de Goed voor Elkaar Woonhuisverzekering bestaat uit een standaard eigen risico van € 100,-. Er kan ook gekozen worden voor een eigen risico van € 0,-, € 300,- of € 500,- door het bedrag af te kopen. Het eigen risico voor storm is € 250,-.

Wat is niet meeverzekerd?

Schade door opzet of roekeloosheid

Schade door aardbeving

Schade als gevolg van constructiefouten

Schade als gevolg van achterstallig onderhoud