Foto Martin Lammers - Business Partner Hypotheken

Werken bij VCN – Business Partner Hypotheken - Locatie 's-Hertogenbosch

Geen dag is hetzelfde bij VCN. Martin Lammers is als Business Partner Hypotheken hét aanspreekpunt voor kantoren die met de krediet- en hypotheekformules van VCN willen samenwerken. Hij kan hier uit ervaring over vertellen. “Als je op zoek bent naar een dynamisch bedrijf waar je als medewerker écht iets kunt toevoegen, dan is VCN de ideale vervolgstap in jouw carrière!”

Martin Lammers is een échte Tukker en woont in Haaksbergen. Samen met zijn vrouw heeft hij drie kinderen en twee honden. In zijn vrije tijd is Martin trainer van het vrouwenteam van Borussia Bochelt in Duitsland. Als groot racefan, heeft zijn andere hobby alles te maken met techniek en snelheid op een circuit. Rallycross trekt hierin zijn aandacht het meest. “Jaren geleden heb ik nog menig keer onder een rallyauto gelegen om deze te repareren en hebben wij als team nog tegenover Jacques Villeneuve gestaan.”

Oplossingsgericht en positief denken

Martin is zijn carrière begonnen als zelfstandig adviseur bij een lokaal kantoor. Hierna heeft hij gewerkt als (Allround) Accountmanager bij een volmacht bedrijf in Drachten en bij Reaal. In die laatste functie was hij tevens Specialist Zakelijke Verzekeringen en Inkomen. Naast zijn interesse in verzekeringen, is er ook altijd interesse in ICT geweest. Oplossingsgericht en positief denken heeft Martin als skills meegenomen naar VCN, locatie ‘s-Hertogenbosch. Heb je ook zo’n mindset? Dan is werken bij VCN zeker iets voor jou!

Wat maakt werken bij VCN zo betekenisvol?

In zijn huidige functie bij VCN heeft Martin de uitdaging gevonden waar hij naar op zoek was. “Ik werk in een dynamisch familiebedrijf die volop in ontwikkeling is. Er is volop sprake van interessante doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden!” Geen dag is voor hem hetzelfde. “Binnen VCN krijg je de vrijheid om écht iets te betekenen voor een organisatie.”

Martin gaat verder: “Op het moment dat kantoren met VCN ‘s-Hertogenbosch willen samenwerken, dan weten ze mij goed te vinden. Ik vind het geweldig als ik hun op weg kan helpen. Daar krijg ik energie van!” Hij is ook het eerste aanspreekpunt voor kantoren welke kort zijn aangesloten bij een van de formules: De Financiële Makelaar, KredietPunt Nederland, Financieel Support Nederland en United Capital. Martin helpt hen eveneens op weg naar hun eerste aanvraag.

Werken bij VCN

“Als je op zoek bent naar een dynamisch bedrijf, waar jij écht iets kunt toevoegen, dan is VCN de ideale vervolgstap in jouw carrière!” Ben je benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan nu op onze website en kom in contact met onze collega’s.

 

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.