De Financiële Makelaar

We bieden je het grootste aanbod van geldverstrekkers. Je kunt met ons sparren en voorbespreken bij onze Voorlegdesk. Als enige serviceprovider werken wij op basis van No Cure, No Pay. Hierdoor hebben wij hetzelfde belang als jouw klant; de totstandkoming van zijn hypotheek.

Kies net als ruim 850 andere hypotheekkantoren voor de ondersteuning van De Financiële Makelaar. Niet voor niets al zeven keer uitgeroepen tot beste serviceprovider van Nederland voor hypotheken! 


Waarom kiezen andere hypotheekadviseurs voor De Financiële Makelaar?

Breed aanbod

We bieden je toegang tot nagenoeg alle hypotheekverstrekkers en hebben 10 volmachtaanstellingen. Zo kunnen we je altijd een oplossing bieden, ook als je om tafel zit met bijvoorbeeld starters, ouderen, verhuurders of ondernemers.

Hoog kennisniveau

Complexe vragen? Kom maar op! Bespreek ze met de ervaren hypotheekspecialisten van onze voorbespreekdesk. Ze helpen je om jouw aanvraag direct bij de juiste geldverstrekker in te dienen. Zo kan je jouw klant sneller zekerheid bieden.

No Cure, No Pay

Je betaalt een vast bedrag per dossier. De rekening? Die sturen wij alleen naar je klant, als de hypotheek passeert. Wij hebben hetzelfde belang als jouw klant; de totstandkoming van zijn hypotheek. Zo heb jij nooit ontoerekenbare kosten!


Over De Financiële Makelaar

De Financiële Makelaar is in 2000 opgericht door Harrie-Jan van Nunen MFP en behoort tot de grootste hypotheekserviceproviders van Nederland. Dagelijks voorzien we meer dan 850 intermediairs van hypotheekoffertes en ondersteunende producten zoals bankgaranties, inkomensanalyses en inkomensverklaringen. 

Onze roots? We adviseerden ooit net als jij klanten over de beste hypotheek. Die achtergrond zorgt ervoor dat we als geen ander snappen wat voor jou telt: vakkennis én persoonlijke service.

Onze partners

Wij verstrekken hypotheken van:

- ABN AMRO
- AEGON
- Allianz
- Argenta
- a.s.r.
- Attens Hypotheken
- BijBouwe
- BLG Wonen
- Centraal Beheer

- Florius
- ING Bank
- Lloyds Bank
- Lot Hypotheken
- Merius Hypotheken
- Moneyou
- Munt Hypotheken
- Nationale Nederlanden
- Neo Hypotheken

- NIBC
- Obvion
- Socio Hypotheek
- Syntrus Achmea
- Tulp Hypotheken
- Venn Hypotheken
- Vista Hypotheken
- Woonfonds
- Woonnu

Je kunt bij ons ook terecht voor alle inactieve merken zoals: CMIS, BNP Paribas Personal Finance, Tellius, etc.Speciale Hypotheken

Verhuur Hypotheken &
Zakelijk onroerend goed

Ontwikkelingshypotheken

Buitenland

- De Nederlandse
- Dynamic Verhuur hypotheken
- Domivest
- Hyra Hypotheken
- Lloyds Bank Verhuur
- Nestr Smart Finance
- NIBC
- RNHB
- SolidBriQ
- Woonfonds

- DCMF Ontwikkelingshypotheek
- Fiduciam Zakelijk overbruggingskrediet

Woonbootfinancieringen
- Orange Credit

- BNP Paribas (Frankrijk)

Formule van VCN hypotheken

De Financiële Makelaar is onderdeel van VCN hypotheken. Zoek je als adviseur een serviceprovider die als jouw binnendienst fungeert en je zo veel werk uithanden neemt? Dan is ons zusje Financieel Support Nederland een betere match. Met ons andere zusje United Capital sluiten we juist aan bij de behoeften van hypotheekadviseurs die voor standaardhypotheken razendsnel de scherpste offerte zoeken. Vanuit de formule VCN Kredieten kunnen we je ook ontzorgen op het gebied van consumptieve en zakelijke financieringsaanvragen.

Wat kunnen we nog meer voor jou betekenen?

Bankgaranties

Bekijken

Inkomensverklaring
voor ondernemers (IKV)  

Bekijken

Inkomensanalyse voor ondernemers

Bekijken

Woonlasten-


beschermers

Bekijken

Duurzaamheids


oplossingen


Bekijken

Verhuurhypotheken


Bekijken

Taxaties

Bekijken