Overlijdensrisico en betalingsbeschermers

Sluiten jouw klanten een hypotheek of krediet af? Dan zullen ze in veel gevallen ook de risico’s van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en/of overlijden willen afdekken. Via VCN hypotheken sluit je snel en makkelijk zulke woonlastenbeschermers of betalingsbeschermers voor consumptieve kredieten af.

Ontvang meer informatie over woonlastenbeschermers

Waarom regel je een beschermer via VCN?

Compleet aanbod aan beschermers

Van overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen tot kredietlastenbeschermers en maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld ouderen en ondernemers die een hypotheek aanvragen; we bieden voor elk risico een passende oplossing.

Alles onder één dak geregeld

Onze verzekerings- en hypotheekspecialisten werken achter de schermen naadloos met elkaar samen. Dat bespaart jou als adviseur tijd. Bovendien heb je het gemak van één aanspreekpunt voor al je vragen.

Persoonlijke ondersteuning

Welke verzekering of beschermer past het best bij jouw klant? Hoe zit het precies met die voorwaarden? Onze ervaren specialisten denken graag met je mee, zodat jij nog beter kunt adviseren.

Compleet aanbod

Bij de formules van VCN Hypotheken (De Financiële Makelaar, United Capital en Financieel Support Nederland) kun je rekenen op een compleet aanbod aan geldverstrekkers. Er is dus keuze genoeg uit ORV's (overlijdensrisicoverzekeringen) die aansluiten op de wensen vanuit jouw klant.

AEGON
Allianz
BNP Paribas Cardif
a.s.r.
Callas
Centraal Beheer Achmea
Credit Life
Dazure
DELA
Hera Life
Nationale-Nederlanden
Scildon
TAF 

Onze partners

Benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers en neem vrijblijvend contact met ons op.