Verdienen aan verduurzaming is via VCN weer mogelijk

12 april 2024

Het is weer mogelijk om te verdienen aan verduurzaming. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking die VCN heeft met Green for you en jij profiteert hiervan mee. 

Van zonnepanelen tot een warmtepomp en van isolatie tot laadpalen; jouw klanten gaan vroeg of laat nadenken over de verduurzaming van hun woning. Regelen ze dat via een aannemer, installateur of energieleverancier? Dan is de kans groot dat ze niet bij jou aan de tafel komen voor de financiering. Daarom is het slim om als intermediair zelf proactief duurzaamheidsoplossingen aan te bieden. VCN en Green for you ondersteunen je daarbij. 

Waarom kiezen voor verduurzaming via VCN?
- Aantrekkelijk verdienmodel. Je ontvangt als intermediair een kickback voor klanten die via jou investeren in zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzame producten. Per investering van jouw klant ontvang jij een vaste vergoeding. Zo wordt het nog leuker om klanten te helpen bij het verduurzamen van hun woning. 
- Complete oplossing voor je klant. Van een energiescan tot professioneel duurzaamheidsadvies en van het aanvragen van subsidies en de btw-teruggave tot een vakkundige installatie en betrouwbare storingsservice; je kunt klanten een totaaloplossing bieden.
- Scherpe prijs, landelijke dekking. VCN werkt samen met een partner die in heel Nederland woningen verduurzaamt. Van Groningen tot Maastricht. Door die schaalgrootte en landelijke dekking kunnen jouw klanten rekenen op een concurrerende offerte voor duurzaamheidsoplossingen. 

De 7 voordelen van Green for you. We zetten ze voor jou op een rij:
- Alles geregeld via één aanspreekpunt, de collega’s bij Green for You
- Energieadvies vanuit up-to-date kennis
- Gratis adviesgesprek
- Energiescan en verduurzamings-adviesrapport
- Een heldere offerte
- Uitvoering door erkende installateurs
- Volledige garantie op alle producten

Interesse in een duurzaamheidsoplossing via VCN?
Klik dan op deze link en vul daar het contactformulier in, welke je kunt vinden door te klikken op ‘Inlog aanvragen / meer weten over duurzaamheidsoplossingen’. Binnen 24 uur (uiterlijk volgende werkdag) neemt Green for you contact met je op om de vervolgstappen persoonlijk met je door te nemen. 

Let op: Binnenkort webinar over duurzaamheidsoplossingen via VCN / Green for you
Sluit binnenkort live aan bij het webinar van Green for You. Hierover later meer. Michel Uyleman (Head of Sales & Operations bij Green for You) vertelt je dan live alles over het proces en de win-win voor jou als adviseur. Houd jouw mailbox en/of het LinkedIn kanaal van De Financiële Makelaar in de gaten, zodat jij je tijdig hiervoor kunt aanmelden. Tussentijds vragen? Stuur dan een mail naar marketing@vcnhs.nl

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.