Verhuurhypotheek

Woningen of appartementen kopen om die te verhuren. Het gebeurt steeds vaker. Niet alleen door professionele beleggers, maar ook door particulieren. VCN hypotheken helpt je om ook deze doelgroep moeiteloos te bedienen, met een groot aanbod aan verhuurhypotheken en deskundige ondersteuning door ervaren hypotheekspecialisten.

Inventarisatielijst voor jouw verhuuraanvraagWaarom regel je een verhuurhypotheek via VCN?

Eén portal voor alle verhuurhypotheken

Vergelijk online voorwaarden en vraag offertes aan bij meer dan 10 verstrekkers van verhuurhypotheken. Twijfel je welke aanbieder past bij de vraag van jouw klant? Spar gerust met onze ervaren acceptanten. Ze helpen je ook graag om complexe aanvragen passend te maken.

Vaste, lage prijs per dossier

Van aanvraag tot polisadministratie. We nemen je al het werk uit handen. Dat doen we tegen een vaste, lage prijs per hypotheekdossier. Zo bespaar je tijd, kan jij je focussen op het adviseren van klanten terwijl je aan elke afgesloten verhuurhypotheek zelf ook goed verdient.

Volledig digitaal geregeld

Hoe maak je een indicatieve bruto en netto huurberekening? Hoe bepaal je de marktwaarde in verhuurde staat? Hoe zit het met leennormen voor professionele beleggers? Onze hypotheekspecialisten delen hun kennis graag met jou, zodat jij je klanten optimaal kunt adviseren.

Onze partners op het gebied van verhuurhypotheken

Benieuwd hoe we jou kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers en neem vrijblijvend contact met ons op.