United Capital

United Capital is dé perfecte aanvulling op je eigen aanstellingen. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt aanvragen doen. Met 10 volmachten, een groot inkoopvolume en toegang tot geldverstrekkers die niet-werken met rechtstreekse aanstellingen, kan jij je klanten een (nog) beter aanbod doen. Bovendien profiteer je van het gemak van één online omgeving voor het aanvragen van offertes en monitoren van hypotheken.


Waarom kiezen andere hypotheek-adviseurs voor United Capital?

Voorspelbare kosten

Voor een vast bedrag per maand vraag je een onbeperkt aantal hypotheken aan. Ideaal voor intermediairs met een hoog volume!

Snelle doorlooptijd

United Capital verwerkt hypotheekaanvragen binnen 1 werkdag en beoordeelt binnen 24 uur jouw complete dossier voor een eerste akkoord. Je hebt dus snel zekerheid voor klanten.

Hoge servicegraad

Vragen over een offerte? Je kunt altijd even bellen met onze specialisten. En past een aanvraag net niet? Dan denken we proactief mee hoe je jouw klant toch een aanbod kunt doen.


Over United Capital

United Capital is opgericht in 2005 en heeft zich altijd gericht op de grote financieel advieskantoren die behoefte hebben aan snelle dienstverlening.  

Onze kracht? We combineren het online gemak van nu met hoogwaardige kennis en vertrouwde service. Je merkt daarbij dat we ooit zelf als adviseur aan tafel zaten. En precies begrijpen wat jij nodig hebt om in een concurrerende markt het verschil te maken voor jouw klanten.

Onze partners

Wij verstrekken hypotheken van:

- Argenta 
- a.s.r. 
- Attens Hypotheken 
- Centraal Beheer 
- Lloyds Bank 
- Lot Hypotheken 
- Merius Hypotheken
- Moneyou
- Munt Hypotheken

- Neo Hypotheken
- NIBC 
- Orange Credit
- Syntrus Achmea
- Tulp Hypotheken
- Vista Hypotheken
- Venn Hypotheken

Formule van VCN hypotheken

United Capital is onderdeel van VCN hypotheken. Zoek je als intermediair een serviceprovider die meer ondersteuning biedt of andere aanbieders? Dan zijn onze zusjes De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland misschien een betere match. Via VCN Kredieten kunnen we je ook ontzorgen op het gebied van consumptieve en zakelijke financieringsaanvragen.

Wat kunnen we nog meer voor jou betekenen?

Bankgaranties

Bekijken

Inkomensverklaring
voor ondernemers (IKV)

Bekijken

Inkomensanalyse voor ondernemers

Bekijken

Woonlasten-


beschermers

Bekijken

Duurzaamheids


oplossingen


Bekijken

Verhuurhypotheken


Bekijken

Taxaties

Bekijken