Maak kennis met Sjoerd Kemperman

Maak kennis met VCN - Sjoerd Kemperman - De Financiële Makelaar

Ben jij wel eens voor je klant op zoek naar een verhuurhypotheek? Lees dan vooral verder want hieronder maak je kennis met Sjoerd Kemperman.

Alles over mij en mijn functie
"Een leuk weetje over mij: Ik ben tot 2005 wedstrijd roeier geweest. Hier ben ik de meerwaarde van een goede samenwerking voor het eerst gaan inzien. Met een gezamenlijk doel voor ogen maak je je seizoen tot een succes!"

"Ik ben sinds 2021 werkzaam bij VCN HypotheekService. Het eerste jaar hield ik mij als Hypotheekspecialist vooral bezig met eigen woning financieringen en sinds een half jaar richt ik mij ook op de financieringsaanvragen voor verhuurde panden. Het leukste aan mijn werk als Verhuurspecialist vind ik de combinatie tussen het werken met cijfers en omgaan met mensen. Je heb écht persoonlijk contact met adviseurs."

Waar houd ik mij zoal mee bezig?
- Het beoordelen van de ontvangen aanvragen
- Het uitwerken van de financieringsaanvraag op haalbaarheid
- Indienen van aanvragen bij diverse vastgoedfinanciers
- Het monitoren van de aanvragen

Wist je dat er verschillende benamingen gegeven worden aan de aanvragen van verhuurde panden? Dit wordt ook wel beleggingsfinanciering, buy to let of vastgoedfinanciering genoemd.

Verhuurhypotheek aanvragen
Als VCN hebben wij diverse aanstellingen bij de vastgoedfinanciers zoals bij RNHB, Solidbriq, Nestr Smart Finance, De Nederlandse, Briqwise en Domivest. Aanvragen voor Lloyds, Woonfonds, NIBC Direct en Nationale Nederlanden verzorgt VCN ook. Deze aanvragen gaan echter via het reguliere HDN-kanaal.

Heb jij als adviseur een financieringsaanvraag voor een verhuurd pand of een pand wat verhuurd gaat worden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan je financieringsaanvraag naar verhuurhypotheek@vcnhs.nl en ik ga er graag voor je mee aan de slag! Je mag mij natuurlijk ook altijd bellen op 085 - 041 09 30.

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.