Maak kennis met VCN - Simone de Bruijn - VCN Kredieten

In dit artikel stellen we onze collega van VCN Kredieten aan je voor. Dit doen we middels een Q&A. Maak kennis en kom vooral in contact met Simone.

Wie is Simone de Bruijn voor diegene die jou (nog) niet kent? Wat is je achtergrond en welke werkervaring heb je zoal opgedaan?
Simone de Bruijn, woonachtig middenin het centrum van Alphen aan den Rijn met mijn twee volwassen zonen en houd dus ook van een levendige omgeving en gezelligheid. Ik ben opgegroeid in een ondernemersfamilie. Zo heb ik van dichtbij kunnen ervaren hoe leuk en dynamisch zelfstandig ondernemen kan zijn

Mijn loopbaan is vrij divers te noemen. Van filiaal manager bij D-Reizen naar accountmanager in de foodbranche.  Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij het Nederlands Krediet Collectief (onderdeel van de Veldsink Groep) waar ik in een korte tijd de benodigde WFT diploma’s  heb behaald. Zo heb ik al snel mijn weg gevonden in de wereld van consumptief krediet als Kredietspecialist. Na bijna 3 jaar kreeg ik de mogelijkheid om deze mooie rol als Relatiemanager te vervullen bij VCN Kredieten. Ik ben natuurlijk enorm blij met deze kans en nieuwe uitdaging! 

 
 

 

Kun je iets meer vertellen over jouw nieuwe rol? Waar mogen adviseurs jou absoluut voor bellen? 
In mijn rol als Relatiemanager bij VCN Kredieten, is mijn doel natuurlijk om meer kantoren bij VCN Kredieten aan te laten sluiten. Voor een overgroot deel van de financiële dienstverleners is consumptief krediet nog ten onrechte een ‘bijproduct’.  Ik vind het belangrijk om het belang en de mogelijkheden van consumptief krediet onder de aandacht te brengen bij de adviseur.  Zodat een consumptief krediet vaker mee wordt genomen in het totaal advies. 

Een consumptief krediet kan namelijk belangrijke voordelen hebben in vergelijking met een hypothecair krediet. Adviseurs mogen mij absoluut bellen mochten ze geïnteresseerd zijn en meer informatie wensen over onze dienstverlening. Wij hebben namelijk een uniek bedieningsconcept en bieden meer mogelijkheden dan de meeste serviceproviders. Wij kunnen jou (als jij daar behoefte aan hebt) totaal ontzorgen.

Heb je een casus waarbij je hypothecair vastloopt? Bel mij dan ook gerust. Tevens hebben wij bij VCN Kredieten een team met de beste kredietspecialisten klaar staan die graag met jou meedenken.

Hoe kijk je naar de toekomst van VCN Kredieten? Hoe ziet 2024 er uit?
Ik kijk met een positieve blik en enthousiasme naar de toekomst van VCN Kredieten. We zullen in 2024 regelmatig wat van ons laten horen doormiddel van interessante webinars waarin wij de adviseurs o.a. laten kennismaken met onze partners. Houd onze nieuwsbrieven dus goed in de gaten!

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.