8-redenen-voor-hypotheekadviseurs-om-dienstverlening-uit-te-breiden-met-bedrijfsfinanciering-via-Capsearch

8 redenen voor hypotheekadviseurs om dienstverlening uit te breiden via Capsearch

Als hypotheekadviseur krijg je wellicht steeds vaker vragen over de mogelijkheden voor bedrijfsfinancieringen. In deze blog geven we jou acht redenen waarom jij jouw dienstverlening moet uitbreiden en hoe je dit organiseert met hulp van Capsearch én de hypotheekformules van VCN hypotheken.

1. Extra inkomsten
De hypotheekmarkt is onstuimig en het dwingt ons allen om te kijken naar een omslag. Het huidige verdienmodel van een hypotheekadvieskantoor is kwetsbaar. Kortom, het is zaak om vooruit te kijken naar toekomstige omzetkansen voor jouw kantoor. Verbreding van dienstverlening naar de zakelijke markt is een mogelijkheid om een extra inkomstenbron aan te boren.

2. Een groeiende adviesmarkt
Bij traditionele mkb-financiers staat het adviesmodel onder druk: minder relatiemanagers, meer zelf doen door een ondernemer. Financiers vinden het belangrijk dat een ondernemer goed wordt begeleid en werken daarom graag samen met het intermediair. De intermediair heeft een belangrijke rol bij de begeleiding van een ondernemer bij een financieringsaanvraag. De adviesmarkt voor mkb-financieringen is groeiend en biedt kansen voor jou als hypotheekadviseur. Met dienstverlening aan ondernemers kan een advieskantoor zich bovendien onderscheiden van andere regionale advieskantoren.

3. Specialisten staan achter je
Mogelijk mis je de kennis, ervaring of tijd om zelf advies te geven over bedrijfsmatige financieringen.  Een ondernemer kun je nu helpen bij het vinden van een financiering voor bijvoorbeeld een bedrijfsovername, werkkapitaal en (commercieel) vastgoed. Specialisten van Capsearch ontzorgen jou én de ondernemer bij het vinden van een passende bedrijfsfinanciering. Zij helpen je bij het goed in beeld krijgen van het vraagstuk en bij het verzamelen van gegevens over het bedrijf of object.

Er wordt niet alleen gekeken naar de cijfers, maar vooral ook naar het verhaal erachter. Ze kijken naar de vele mogelijkheden bij traditionele en nieuwe financiers en maken een zorgvuldige inschatting wat wel en niet mogelijk is. Om dat inzicht te krijgen maakt Capsearch gebruik van door hunzelf ontwikkelde, innovatieve adviessoftware. Vanuit daar rolt er een financieringsplan uit welke wordt afgestemd met jou en de ondernemer. Als het dat nodig is, kun je de specialisten van Capsearch uiteraard vragen om verdere toelichting.

4. Eigen aanstellingen bij financiers niet nodig
Als adviseur heb je zelf geen aanstellingen bij mkb-financiers nodig. Deze beheren en administreren is dus ook niet nodig. Capsearch werkt namelijk nauw samen met een groot aantal banken, lease- en factormaatschappijen en crowdfunds. Zij helpen jou bij het aanleveren van de benodigde informatie, zodat financiers een snelle beoordeling van de aanvraag kunnen doen. Daarnaast zijn zij ook jouw verlengstuk bij het vergelijken van bijvoorbeeld de voorgestelde financieringsstructuur, tariefstructuur en de gevraagde zekerheden. Capsearch heeft een gezamenlijke ambitie om de beste deal te vinden die het best past bij de ambities van de ondernemer.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Verdienmodel voor jou
Investeren in een bredere dienstverlening doe je niet voor niets! Er ligt namelijk een aantrekkelijk verdienmodel voor het oprapen. Met hulp van een door jezelf ingebouwde succesvergoeding maak je dit eenvoudig mogelijk. Kijk vooral ook naar het rekenvoorbeeld.

Daarnaast kun je gebruikmaken van een flinke korting! Ben je aangesloten bij De Financiële Makelaar, Financieel Support Nederland of United Capital? Dan kun je GRATIS gebruikmaken van een proefperiode en hoef je geen licentievergoeding voor het Pakket advisory services te betalen tot 1 september 2023! Na die datum betaal je als aangesloten kantoor €499,- in plaats van €599,- (ex. BTW). Hiervoor kun je dé financieringscheck op jouw website te plaatsen, onbeperkt aantal Quickscan-rapporten aanvragen en krijg je ondersteuning bij marktbewerking. 

 

 

 

 

 


Aanmelden voor Pakket advisory services van Capsearch – Klik dan nu op deze link. Vul het formulier in op deze pagina en word direct klant van Capsearch.

6. Hulp bij jouw lokale marktbewerking
Capsearch ondersteunt jou ook bij het bekend(er) maken van jouw dienstverlening op het gebied van bedrijfsfinanciering in de lokale markt. Bijvoorbeeld met artikelen voor in een nieuwsbrief of een mailing. Ook kun je de Financieringcheck op je website plaatsen. In deze tool geven bezoekers van jouw website op een paar eenvoudige vragen een antwoord. Binnen enkele minuten zien ze dan een overzicht van financiers die matchen met de financieringsvraag. Je komt zo gemakkelijker in gesprek met ondernemers over een financiering. Vragen? Stel deze dan via advisory@capsearch.com of neem telefonisch contact op met 085-0656792.

7. Bepaal zelf je adviesrol
Een ondernemer wil je zo goed mogelijk adviseren en begeleiden. Je helpt ondernemers namelijk hun groeiplannen te realiseren. Als adviseur van een ondernemer beslis jij welke rol Capsearch daarin speelt. Sparren over jouw advies aan de ondernemer met een van de Capsearch-specialisten? Deze zijn rechtstreeks bereikbaar, ook op hun mobiele telefoons. Alleen als jij dat wilt nemen zij direct contact op met jouw klant om bijvoorbeeld gegevens op te vragen of financieringsmogelijkheden toe te lichten. Een passende financiering regelen vraagt een goede verbinding tussen betrokkenen. Zij houden jou (en desgewenst jouw klant) goed op de hoogte van de voortgang van een aanvraag.

8. Advies met open vizier
Niet voor niets doen ondernemers in het mkb vaak een beroep op een hypotheekadviseurs. Je bent een vertrouwd aanspreekpunt. Het is van belang dat je in staat bent om met een open vizier te kijken naar een scala van mogelijke oplossingen. Capsearch werkt daarom samen met meer dan 50 financiers en realiseert bij veel partijen kortingen waardoor jouw advieskosten worden terugverdiend. Verscheidene financiers en kredietvormen zijn toegankelijk. Jouw klanten ervaren dat je toegang hebt tot een omvangrijk netwerk van financiers. Dankzij dit netwerk vergroot je de kans op een geslaagde financiering.

Aanmelden voor Capsearch – Klik dan nu op deze link en vul direct het formulier in.  

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.