Foto Lloyds

Belangrijkste voordelen van de Lloyds Bank Hypotheek op een rij

We sluiten de maand mei af met een blog over Lloyds Bank waar we inzoomen op de belangrijkste voordelen van een hypotheek bij Lloyds Bank. Puntsgewijs brengen we dit voor jou in beeld. Lees dus snel verder.

1. Lage meedalende rente
Jouw klant is verzekerd van een lagere rente, zodra de rente (voor de Lloyds Bank Hypotheek in dezelfde tariefklasse) op het moment dat hij naar de notaris gaat lager is dan de rente in het hypotheekaanbod van Lloyds Bank. Heeft jouw klant een hypotheek die hij iedere maand aflost? Of lost hij in een keer een extra bedrag af? Dan is het goed te weten dat Lloyds Bank elke maand berekent of de hypotheek daardoor mogelijk in een lagere tariefklasse valt. Zij verlagen automatisch de hypotheekrente, indien dit het geval is. De waarde van een spaarverzekering bij de hypotheek telt mee bij deze berekening. Hoe werkt dit? Je leest het hier!

2. Géén annuleringskosten!
Heeft jouw klant een bindend hypotheekaanbod getekend, maar annuleert hij deze en/of laat hij de geldigheid van dit aanbod verlopen? Of is er een andere reden dat hij zijn hypotheekaanvraag annuleert? Zijn huis kan mogelijk niet doorgaan of hij besluit om de hypotheek toch niet over te sluiten. In geen enkele situatie brengt Lloyds Bank kosten in rekening. Niet bij jou als adviseur en niet bij jouw klant.

3. Meestal geen kosten voor het wijzigen van uw hypotheek
Tijdens de looptijd van een hypotheek kan er natuurlijk ontzettend veel veranderen. Wil jouw klant graag aanpassingen doorvoeren? Geen probleem! Lloyds Bank maakt dit kosteloos mogelijk.

4. Ook consumptieve mogelijkheden toegestaan 
Is de marktwaarde van de woning hoger dan de hypotheek van jouw klant? Dan is er sprake van overwaarde. Je kunt hem adviseren om deze op te nemen door zijn hypotheek te verhogen. Zo kan hij daarmee besluiten om een vakantiehuis aan te kopen of de studie(s) van zijn kinderen te betalen. Hiervoor moet hij voor dat gedeelte een consumptieve hypotheek afsluiten. Let wel: de rente over zo’n hypotheek is niet aftrekbaar van de belastingen in box 1.

5. Een variabele rente is mogelijk
Jouw klant kan op elk moment kosteloos besluiten om een variabele rente om te zetten naar een vaste rente. Heeft hij juist gekozen voor een hypotheek met een vaste rente? Dan kan hij na afloop van de rentevastperiode kiezen uit alle vaste rentes die Lloyds Bank aanbiedt. Dit is ook mogelijk voor een variabele rente. Actuele rentes bekijken? Klik dan hier!

6. De rente over het bouwdepot, duurzaamheidsdepot is bij Lloyds gelijk aan de hypotheekrente
Staat jouw klant op het punt om het huis te verbouwen of koopt hij een nieuwbouwwoning? Dan kan hij gebruik maken van een bouwdepot of duurzaamheidsdepot. Verduurzaming of verbouwing betaalt hij dan met het geld in het depot. Bij Lloyds Bank betaal je enkel de rente over het bedrag dat je opneemt. Daarnaast krijgt jouw klant rente over het geld in het depot. Deze rente en de rente die jouw klant over het depot betaalt, is gelijk aan de hypotheekrente. Dit geldt ook bij een verlenging op het bouwdepot of duurzaamheidsdepot.

7. Rente meeverhuizen
Overweegt jouw klant om te verhuizen en is de rente op dat moment hoger dan de rente die hij nu betaalt? Dan kan hij die lagere rente meenemen door gebruik te maken van de verhuisregeling bij Lloyds Bank. Meer hierover weten? Ga dan nu naar de website van Lloyds. 

8. De voordelen van een kleine bank die onderdeel is van een grote bank
Lloyds Bank in Nederland is een kleine persoonlijke bank die onderdeel is van Lloyds Banking Group: de grootste consumentenbank in Groot-Brittannië. Zij kunnen jou en jouw klant de voordelen bieden van een kleine bank die onderdeel is van een grote bank. Hun gezamenlijke geschiedenis gaat eeuwen terug en begon in 1765 met de oprichting van Lloyds Bank in Birmingham. In Groot-Brittannië hebben zij meer dan 26 miljoen klanten en zijn zij de grootste bank in betaal- en spaarrekeningen, hypotheken, persoonlijke leningen en creditcards.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Lloyds Bank? Kom dan met ons in contact en stel je vragen aan het offerteteam van De Financiële Makelaar. Je kunt hen bereiken via +31 85 041 09 30 / info@definancielemakelaar.nl

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.