Lot Hypotheken

Geldverstrekker uitgelicht: Lot Hypotheken

In april staat Lot Hypotheken in de schijnwerpers, met een aantrekkelijke korting voor jouw Lot-aanvraag. Het is niet alleen slim om met De Financiële Makelaar samen te werken, maar ook nog eens voordelig. Deze speciale actie met Lot Hypotheken loopt tot en met zondag 28 april 2024.

In dit artikel laten we je kennismaken met Lot Hypotheken en lichten we toe waarom jij als adviseur voor Lot moet kiezen. 

Korte doorlooptijden
Lot heeft een snel en makkelijk acceptatieproces. Voor het uitbrengen van een renteaanbod en hypotheekaanbod geldt 1 werkdag. Dit kan door het overslaan van onnodige handtekeningen, gebruik te maken van brondata en korte stukkenlijsten. Zo blijft het voor jou als adviseur en jouw klant simpel en overzichtelijk.

Prettige voorwaarden
Naast de aantrekkelijke rentes biedt Lot voorwaarden die passen bij de vragen vanuit de markt. Zo kunnen klanten onbeperkt vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen, is een bouwdepot 24 maanden geldig, heeft Lot een goede verhuisregeling, kent Lot een speciale duurzaamheidslening met extra lage rente en biedt Lot een ruime overbruggingslening.

Verduurzamen
Voor klanten die energiebesparende voorzieningen willen treffen of een energiebespaarbudget willen, kun je de Lot duurzaamheidshypotheek aanvragen. Tegen een lagere rente kan de klant maximaal 35.000 euro lenen dat in uiterlijk 15 jaar volledig wordt terugbetaald. Zo verduurzamen we samen.

Bestaande klanten hebben ook de mogelijkheid een duurzaamheidshypotheek aan te vragen via MijnLot, zonder dat je een adviesverplichting hebt. Klik hier voor meer informatie.

Alle Lot klanten krijgen bij het verduurzamen van de woning een gratis Energiebespaarrapport cadeau https://www.lothypotheken.nl/consument/verduurzamen/energiebespaarrapport

 

 

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.