VCN Summerschool nu al een doorslaand succes!

9 augustus 2023

Sinds 18 juli kun je als vanouds in de schoolbanken duiken vanuit je tuin, woonkamer of jouw vakantieverblijf. VCN organiseert in samenwerking met de Hypotheek Business Club weer de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. De Summerschool bestaat dit jaar uit zeven webinars over hypotheken, verzekeringen en kredieten, die gedurende een periode van acht weken worden uitgezonden. We zijn inmiddels halverwege en de teller staat al op bijna 800 kijkers / aanmeldingen! We zijn dus op weg naar een prachtige opbrengst voor Stichting ALS!

Ieder webinar wordt tweemaal uitgezonden om zodoende jou een kans te geven om deel te kunnen nemen aan een van de webinars. Morgen staat de eerste herhaalsessie op de planning: Zo regel je een moeilijke hypotheek (SEH PE-(B)-punten). Welke webinars kun je nog meer volgen? Zo kun je eveneens deelnemen aan de webinars: Meer mogelijkheden voor ondernemers (SEH PE-(B)-punten), (Advies)kansen in een veranderende hypotheekmarkt (SEH PE-(B)-punten), Duurzaamheid: een thema voor de komende decennia (SEH PE-(B)-punten), De voordelen van consumptief krediet (SEH PE-(B)-punten), Preventief ondernemen en Verzekerbare opties bij verduurzaming & vergrijzing. Volg je vier geaccrediteerde webinars, dan kun je hiervoor drie SEH PE (B)-punten krijgen. Geef bij jouw aanmelding op of jij hiervan gebruik wilt maken.

De kosten bedragen slechts 60 euro voor zeven webinars. Voor VIP-leden van Hypotheek Business Club en de aangesloten kantoren van VCN is het volgen van de webinars gratis! Neem live deel en zorg samen met ons voor een zo hoog mogelijk donatie aan Stichting ALS.

Ga naar deze website en meld je vandaag nog aan voor de VCN Summerschool!

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.