Lancering nieuwe productlijn op de VCN Onderneemt Dag

20 januari 2023

Woensdag 18 januari vond de VCN Onderneemt Dag plaats in het AFAS theater in Leusden. Een record aantal bezoekers van ruim 500 genoten van inspirerende sprekers, haalden kennis op bij het VCN PartnerPlein en waren getuigen van de lancering van de Goed voor Elkaar producten.

Dagvoorzitter Eva Brouwer deelde haar positieve ervaring van haar attente en proactieve adviseur. Een mooi voorbeeld hoe adviseurs het verschil kunnen blijven maken, door dicht op te klant te kruipen. Zeker in tijden dat de hypotheekomzet een stuk minder is.
Na een interview met Henri Veldsink en Dennis Kooren, stelde Ray Klaassens als commando het dilemma voor wat te doen in noodsituaties met een stuk chocolade: zelf opeten of delen… Verder hield hij de aanwezigen een spiegel voor met de zin “Je bent wat je doet”.

Stefan Bell introduceerde na de pauze een nieuwe propositie, ontstaan vanuit een intensieve samenwerking met aangesloten VCN adviseurs. Particuliere verzekeringen met een complete dekking, een regionaal scherpe premie, gemakkelijk te sluiten en extra mogelijkheden voor de adviseur. Stefan liet vervolgens concrete voorbeelden zien van de digitale ontwikkeling die VCN doormaakt, zonder daarbij het menselijk karakter uit het oog te verliezen.

“Bij hypotheken was 2022 een bijzonder jaar met de allerhoogste èn de allerlaagste productie ooit.”, vertelde Harrie-Jan van Nunen.  Met de 6 V’s (Veeleisend (maatwerk/niche), Verbouwing, Verduurzaming, Verhuur, Vergrijzing en Verzekeringen) liet Harrie-Jan zien dat er nog voldoende kansen zijn voor hypotheek adviseurs.

De middag werd afgesloten door Paul Smit, filosoof en cabaretier. Met ludieke en confronterende voorbeelden nam hij de zaal mee in ons menselijk brein, gecombineerd met hilarische muzikale (gitaar) momenten.

Tijdens de netwerkborrel was er genoeg stof tot nadenken, nog een bezoek aan een stand op het partnerplein of een fijn gesprek.

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers en neem vrijblijvend contact met ons op.