VCN volop aanwezig tijdens AM-dag

10 november 2022

Dinsdag 1 november was VCN weer volop aanwezig tijdens de AM Next Level beurs. Deze wordt jaarlijks door AM:web georganiseerd. In onze stand hebben we weer veel met branchegenoten gesproken en mooie afspraken kunnen maken om wellicht in de toekomst Samen te kunnen Ondernemen.

Het thema van VCN was net als de VCN Onderneemt Show: ‘Samen zorgen we voor een goed belegde boterham.

Hiermee hebben we laten zien dat VCN alles in huis heeft om voor een goed belegde boterham, oftewel een goede basis te vormen, voor het intermediair te zorgen. Niet alleen voor prospects, maar ook voor onze bestaande klanten.

Door onze verschillende disciplines te laten zien op het gebied van Verzekeringen, Hypotheken en Kredieten (via een laag broodbeleg) laten we zien dat VCN alles in huis heeft. Eén VCN!

Door een interactief virtueel reality-spel konden de bezoekers als tweetallen samen in een broodjeszaak, broodjes beleggen. Hierbij was samenwerken en duidelijk communiceren van belang. Ook deelden we de inmiddels bekende broodtrommels uit aan de bezoekers.

Stof tot nadenken

Bezoekers aan de beurs konden zich inschrijven voor verschillende sessies. Hiervan nam VCN er 3 voor haar rekening en hebben we de aanwezigen voldoende stof tot nadenken meegegeven.

In een rondetafelsessie met 4 aangesloten intermediairs sprak Stefan Bell over de ontwikkelingen in de markt, o.a. over direct-writers, digitalisering en provisietransparantie. Hans van Kooten heeft de bezoekers in een tedtalk meegenomen in zijn verhaal waarom het niet altijd de juiste keuze is om het eigen risico af te kopen.
Harrie-Jan van Nunen gaf tips over hoe je in 2025 nog steeds succesvol kunt zijn.

Het was mooi om te zien dat alle sessies goed bezocht waren en dat er uiteindelijk nog stoelen bij gezet moesten worden omdat er meer inschrijvingen waren dan stoelen.

Speeddates

Dennis Kooren heeft de speeddates Young Insurance leden voor zijn rekening genomen.


Kortom we waren volop aanwezig en kijken terug op een geslaagde dag.

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.