Samenwerken

met VCN


Samenwerken met VCN

VCN is sinds 1993 actief als serviceprovider op het gebied van verzekeringen. Wij geloven in de kracht van persoonlijk advies. Omdat wij jou als (financieel) adviseur volledig ontzorgen, kan jij je richten op het adviseren van jouw klanten. Ruim 850 intermediairs waarderen onze manier van werken; ondernemend, persoonlijk en oplossingsgericht.

Adviseurs waarderen ons met een 8.7

Persoonlijk contact én relatiegericht doordat je schakelt met een vast team medewerkers, dat jouw kantoor en werkwijze kent. Gewoon via de telefoon en zonder keuzemenu’s. Dat dit gewaardeerd wordt door de adviseurs waarmee we samenwerken zien we terug in de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek wat wij door een onafhankelijke partij continue laten toetsen. Enorm trots zijn wij met dit gemiddelde cijfer van een 8,7!

Wij blijven geloven in de kracht van persoonlijk advies, niet alleen vanuit jou naar je klant maar ook hoe wij met jou als adviseur samenwerken.Wat maakt onze samenwerking succesvol?

850+ tevreden intermediairs

Waarborging onafhankelijkheid

Persoonlijk advies door ervaren acceptanten

Samen ondernemendRegel al je zaken in onze digitale omgeving VEA

Wij bieden ondersteuning door middel van een in huis ontwikkelt Extranet, genaamd VEA. In deze digitale omgeving regel jij als adviseur al je zaken. Via ons extranet is het mogelijk om 24/7 premies te berekenen. Ook heb je de mogelijkheid om de schadeverzekeringen direct aan te vragen. Met ons automatiseringsmodel heb je de mogelijkheid om de verzekeringen automatisch in jouw administratie te verwerken. U heeft voor al uw schadeproducten, van verschillende verzekeraars, bij VCN slechts één rekening-courant.

Ons extranet blijft qua ontwikkeling continue in beweging om zo aan jouw wensen te voldoen. 

Ook met ons samenwerken?

Het commerciële team van VCN verzekeringen is een betrokken club mensen die altijd klaar staat voor onze relaties. We denken met je mee om tot de beste oplossing voor jouw relatie te komen. In onze rol als kennispartner houden we je up to date over alle (wettelijke) veranderingen op verzekeringsgebied en ondersteunen we jou met (marketing) campagnes, het gebruik van ons extranet en jouw inkomens- en zakelijke vraagstukken. 

Ervaringen van anderen die je voor gingen


Wat maakt onze samenwerking succesvol?

Bied je klanten altijd concurrerende offertes

Met meer dan 60 volmacht verzekeringsproducten voor alle gangbare risico’s van particuliere klanten kun je altijd een complete en concurrerende offerte afgeven. Daarbij hebben we voor jou een selectie gemaakt die veel variatie biedt in bijvoorbeeld type objecten, dekkingen en premiestellingen. Mis je een oplossing? Met onze provinciale agentschappen is er altijd maatwerk mogelijk.

Persoonlijke service door ervaren specialisten

Vragen over verzekeringen die lopen via een provinciaal agentschap? Dan schakel je met een vast serviceteam dat jouw kantoor en klanten kent. Gewoon rechtstreeks via de telefoon, zonder keuzemenu’s of wachtrijen.

Kennisondersteuning

Voor een klantgesprek even sparren met een sluiter? Of een kennissessie over beurspolissen op jouw kantoor? VCN Beurs deelt graag kennis met intermediairs. Ook als er op jouw kantoor slechts af en toe een beurspolis voorbij komt.

Breed aanbod

We bieden je toegang tot ruim 40 hypotheekverstrekkers en hebben meer dan 15 volmachtaanstellingen. Zo kunnen we je altijd een oplossing bieden, ook als je om tafel zit met bijvoorbeeld ouderen, beleggers of zzp’ers.

We werken samen met

Laatste nieuws

Loading...

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers en neem vrijblijvend contact met ons op.