Samenwerken

met VCN


Onafhankelijke serviceprovider op het gebied van verzekeringen

Wij zijn VCN. Eén van de grootste onafhankelijke serviceproviders voor intermediairs in hypotheken, verzekeringen en kredieten. Bijna 1.000 adviseurs in heel Nederland maken gebruik van onze diensten. Met trots laten we weten dat we als Serviceprovider een breed aanbod van goede verzekeringen, hypotheken en kredieten aan kunnen bieden.

Samen Ondernemend & Integer

Wij geloven in de adviesfunctie van het intermediair en de kracht van persoonlijk advies. Daarom ondersteunen we je met onze dienstverlening. Voor de juiste antwoorden - op jouw vragen én de vragen van jouw klanten - kijken we naar de mogelijkheden binnen jouw complete bedrijfsvoering.

Relatiegericht

Wij willen gewoon een goede dienstverlening bieden en een partner zijn die jou letterlijk ondersteunt. Als organisatie kijken wij verder dan de oplossing. Dat is de basis van een langdurige relatie.

Persoonlijk betrokken

Verzekeren is mensenwerk. Wanneer jij voor een uitdaging staat, nemen we die altijd persoonlijk op en werken we samen aan een oplossing. Daarom werken we niet met keuzemenu’s en als je ons belt, krijg je een medewerker aan de lijn. We denken en handelen op een ondernemende manier, we wer­ken met integriteit en bouwen langdurige relaties op.

Adviseurs waarderen ons met een 8.7

Persoonlijk contact én relatiegericht doordat je schakelt met een vast team medewerkers, dat jouw kantoor en werkwijze kent. Gewoon via de telefoon en zonder keuzemenu’s. Dat dit gewaardeerd wordt door de adviseurs waarmee we samenwerken, zien we terug in de resultaten van een klanttevredenheidsonderzoek wat wij door een onafhankelijke partij continue laten toetsen. Enorm trots zijn wij met dit gemiddelde cijfer van een 8,7!

Ervaringen van anderen die je voor gingen


Ook met ons samenwerken?

Het commerciële team van VCN verzekeringen is een betrokken club mensen die altijd klaar staat voor onze relaties. Wij geloven in de adviesfunctie van het intermediair en de kracht van persoonlijk advies. Daarom ondersteunen we je met onze dienstverlening. We denken met je mee om tot de beste oplossing voor jouw relatie te komen. In onze rol als kennispartner houden we je up to date over alle (wettelijke) veranderingen op verzekeringsgebied en ondersteunen we jou met het gebruik van ons extranet en jouw inkomens- en zakelijke vraagstukken. 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor een samenwerking met VCN? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel naar 040 - 290 75 81. Onze relatiemanagers leren je graag kennen. 

Richard van Eck

Sales manager

Hans van Kooten

Relatiemanager Noord-Nederland

Marcel Trommelen

Relatiemanager West-Nederland

Marleen Kreemer

Relatiemanager Zuid-Nederland

Omar Kaya

Junior relatiemanager Midden-Nederland


Wat maakt onze samenwerking succesvol?

850+ tevreden intermediairs

Waarborging onafhankelijkheid

Persoonlijk advies door ervaren acceptanten

Samen ondernemend


Regel al je zaken in onze digitale omgeving VEA

Wij bieden ondersteuning door middel van een in huis ontwikkelt Extranet, genaamd VEA. In deze digitale omgeving regel jij als adviseur al je zaken. Via ons extranet is het mogelijk om 24/7 premies te berekenen. Ook heb je de mogelijkheid om de schadeverzekeringen direct aan te vragen. Met ons automatiseringsmodel heb je de mogelijkheid om de verzekeringen automatisch in jouw administratie te verwerken. U heeft voor al uw schadeproducten, van verschillende verzekeraars, bij VCN slechts één rekening-courant.

Ons extranet blijft qua ontwikkeling continue in beweging om zo aan jouw wensen te voldoen. 


Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze medewerkers en neem vrijblijvend contact met ons op.