Onze 

relatiemanagers


Leer onze relatiemanagers kennen

Het commerciële team bestaat uit vijf relatiemanagers die vanuit de commerciële binnendienst worden ondersteund. Als klant van VCN heb je een vast aanspreekpunt en ben je gekoppeld aan één relatiemanager. Verder hebben we voor de Businesslines Particulier, Zakelijk en Inkomen ook experts in de vorm van Businesspartners. Deze drie collega’s kennen alle ins en outs van hun businessline en gaan regelmatig mee met de relatiemanager. Op die manier krijg je als (financieel) adviseur alle kennis en expertise wanneer VCN jou ondersteunt in een vraagstuk of wanneer we meedenken in een oplossing.

Graag stellen we ze aan je voor.

Richard van Eck

Sales Manager

Mijn naam is Richard van Eck en sinds 2019 werkzaam bij VCN. “Samen Ondernemen”. Dat is wat mij betreft de basis in een samenwerking. Met elkaar samenwerken betekent voor ons de gezamenlijke klant centraal stellen.
Samen zorgen we voor een persoonlijke en oplossingsgerichte klantreis, waarbij we met elkaar waar maken als het er echt op aan komt: Het moment bij schade.

Spreekt je dit aan? En zoek je daarnaast een ondernemende partner om samen een goed belegde boterham te verdienen, neem dan contact met mij op om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.


Marcel Trommelen

Relatiemanager Veldsink Advies kantoren in heel Nederland

Mijn naam is Marcel Trommelen, actief als accountmanager vanaf 1991 en sinds mei 2021 als relatiemanager bij VCN. Een prachtig bedrijf waar de mens (eindklant, tussenpersoon, collega) nog echt centraal staat. Het opbouwen van een goede verbinding met jou als tussenpersoon, om op die wijze een langdurige relatie met elkaar op te bouwen, staat bij mij hoog in het vaandel. Het gezamenlijk benutten van de mogelijkheden die ik samen met VCN kan bieden, geven jou de ruimte om te doen waar jij goed in bent: jouw klant bedienen met een goed en verantwoord advies, zowel op particulier- als op zakelijk vlak.

Marleen Kreemer

Relatiemanager Zuid-Nederland 

Ik ben Marleen, woonachtig in Best met mijn partner en onze 2 zonen. Inmiddels werk ik 8 jaar bij VCN. Hiervoor heb ik bij een bank gewerkt, maar ook bij een intermediair waar ik als commerciële binnendienst ben begonnen en uiteindelijk doorgegroeid ben naar accountmanager.

Binnen VCN ben ik gestart als particuliere acceptant en heb daarnaast de afdeling Servicedesk opgebouwd waar ik coördinator was. Twee jaar geleden ben ik de uitdaging aangegaan als relatiemanager. Door mijn ervaringen kan ik goed inschatten waar ik jou bij kan helpen. Ik hoop dan ook op een intensieve en goede samenwerking en ga graag voor je aan de slag. Ik denk graag mee met jou in “ja EN” in plaats van “ja Maar”.

Hans van Kooten

Relatiemanager Noord-Nederland 

Ik ben Hans van Kooten en woonachtig in het mooie Diever. Ik ben sinds 2015 werkzaam bij VCN en Veldsink Groep. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg. Ik hou u graag op de hoogte van de marktontwikkelingen, die in rap tempo over de markt worden gestrooid. 

VCN staat voor persoonlijk, resultaatgericht en ondernemend. Dit is terug te vinden in een samenwerking met ons. Wij zullen op alle vlakken ondersteuning bieden qua inkoop, marketing en bedrijfsvoering. Omdat wij op verschillende locaties in het land vestigingen hebben en werken met klantteams, kunnen wij een persoonlijke dienstverlening garanderen en bent u altijd welkom op één van onze vestigingen. Wilt u eens in gesprek om te kijken wat dit allemaal inhoudt? Neem dan contact met mij op.

Omar Kaya

Junior Relatiemanager 

Mijn naam is Omar Kaya, sinds 2016 maak ik deel uit van de VCN familie. Eind 2018 ben ik mijn reis bij team Commercieel begonnen. “Van binnen naar buiten” was mijn ambitie. Dat is gelukt! Sinds 2022 mag ik het aangesloten intermediair bedienen in de rol als junior relatiemanager. De kennis en ervaring die ik tijdens mijn reis bij VCN heb opgedaan, gebruik ik graag met een gezonde dosis enthousiasme. Vanuit de overtuiging dat de positie van het onafhankelijk intermediair sterker is dan ooit tevoren, ben ik benieuwd naar jouw visie en strategie. Jij ook naar die van VCN?

“Samen ondernemen” is “samen bouwen”. Een duurzame relatie ontstaat door persoonlijk contact en wederzijds commitment. Graag ga ik met jou onder het genot van een kop koffie in gesprek hoe we hier invulling aan kunnen geven. Schroom dan ook zeker niet om met mij contact op te nemen. Wie weet, tot gauw?

Benieuwd hoe we jou als partner kunnen ondersteunen?

Laat je persoonlijk adviseren door één van onze relatiemanagers en neem vrijblijvend contact met ons op.