VCN gaat in (nieuwe) stijl verder

9 november 2022

Het is tijd voor verandering. Het afgelopen decennium hebben VCN Verzekeringen, VCN HypotheekService en onze formules een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag introduceren we met gepaste trots onze splinternieuwe huisstijl en gezamenlijke website. Onder één vlag bundelen we alle krachten tot een geheel.

De nieuwe logo’s symboliseren groei. De UP (in het beeldmerk) van VCN benadrukt een positieve, opgaande lijn. Klantgericht werken met een smile. Met een moderne en frisse look zijn we klaar voor de toekomst!

 

Eén grote VCN-familie

De volledige VCN-organisatie heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Als je kijkt naar de formules De Financiële Makelaar, Financieel Support Nederland, KredietPunt Nederland en United Capital, dan is vanaf nu direct zichtbaar dat deze onderdeel uitmaken van VCN. Niet zonder reden, want als beste serviceprovider in de categorieën: Verzekeringen, Kredieten én Hypotheken) benadrukken we hiermee nog meer ons one-stop-shopping concept.

Nieuwe website

Samen ondernemen was nog nóóit zo makkelijk! Naast de komst van de nieuwe logo’s hebben we ook vanaf vandaag één gezamenlijke website www.vcn.nl. Deze centrale plek is het startpunt waar alle informatie over onze VCN onderdelen te vinden is.

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.