Moneyou Hypotheek exclusief beschikbaar via VCN Hypotheken

4 november 2022

Amersfoort, 2 juni 2022 – De Moneyou Hypotheek is nu ook af te sluiten via de formules van VCN HypotheekService. Sinds de zomer van 2021 kunnen adviseurs van verschillende hypotheekketens al de Moneyou Hypotheek adviseren. Nu zet Moneyou de volgende stap in de gefaseerde uitbreiding via het intermediaire kanaal. Adviseurs die samenwerken met VCN hebben nu ook toegang tot het aanbod van Moneyou.

Keuze voor intermediairs bevestigd
Moneyou heeft de ambitie om te groeien in de hypotheekmarkt en dan is verder uitbreiden in het intermediaire kanaal een logische stap. Sinds de uitbreiding naar het intermediaire kanaal ziet Moneyou bevestigd dat veel klanten graag de Moneyou Hypotheek willen afsluiten met advies. Denise Dirven, manager van Moneyou: “We zijn daarom erg blij met het toevoegen van VCN HypotheekService als partner. We delen de drive voor een helder en snel hypotheekproces en een supergoede klantbeleving. Door de samenwerking met VCN is de Moneyou Hypotheek via nog meer adviseurs beschikbaar. En tegelijkertijd blijven klanten de keuze houden hoe ze de Moneyou Hypotheek willen afsluiten: met advies of zelf online. Die laatste optie was er natuurlijk al en blíjft ook.” Harrie-Jan van Nuenen, directeur van VCN HypotheekService: ”Er is op dit moment veel vraag naar leningen in lagere (LTV) risico-klassen. De Moneyou hypotheek vult deze behoefte met scherpe tarieven.”

De Moneyou Hypotheek
De Moneyou Hypotheek is een overzichtelijke, scherp geprijsde, basic hypotheek, die adviseurs nog meer keuze biedt voor zowel starters, doorstromers als oversluiters met een eenvoudige financieringsvraag voor hun woning. Moneyou is vooral concurrerend op hypotheken met een lange rentevastperiode, van bijvoorbeeld 20 of 30 jaar. Maar ook voor een kortere rentevastperiode kan Moneyou een aantrekkelijk aanbod doen. Kortom, Moneyou biedt een basic, value for money-hypotheek met een scherpe rente. Het vlotte aanvraagproces en de snelle verwerking worden enorm gewaardeerd door adviseurs.

VCN HypotheekService
VCN HypotheekService is de serviceprovider voor het intermediair op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses. De organisatie bestaat uit de formules: United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland.

Over Moneyou
Moneyou is de hypotheekverstrekker voor mensen die net even verder kijken en de touwtjes in handen willen hebben. Bij Moneyou kiezen klanten zelf hoe ze hun hypotheek afsluiten: via een onafhankelijk adviseur of, als ze genoeg kennis hebben van hypotheken, gewoon zelf. Moneyou helpt klanten en adviseurs het slim aan te pakken, met daadkracht, helderheid en op basis van gelijkwaardigheid. Moneyou is opgericht in 2001 en is 100% dochter van ABN AMRO Hypotheken Groep. Voor meer informatie, zie moneyou.nl.

Vergelijkbare artikelen ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Benieuwd wat VCN voor jouw kantoor kan betekenen?

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in 
om te kijken wat de mogelijkheden zijn.