Serviceprovider verzekeringen

You are here

 

Serviceprovider in verzekeringen

Bent u opzoek naar een manier om uw positie als intermediair te versterken? Dat kunt u samenwerken met ons. Als serviceprovider in verzekeringen, bieden wij u overzicht en ondersteuning. Daardoor kunt u zich volledig richten op het adviseren van klanten. Wij geloven dat klanten behoefte hebben aan persoonlijk en onafhankelijk advies. U kunt perfect in deze behoefte voorzien. 

Het volmachtbedrijf

Sinds onze oprichting in 1993 zijn we lid van de Nederlandse vereniging van gevolmachtigde agenten. Als volmachtbedrijf bieden we alle particuliere en zakelijke verzekeringen. Namens verzekeraars kunnen we risico's beoordelen en accepteren, polissen opmaken en schades uitkeren. Inmiddels hebben we al 16 schadevolmachten. 

De voordelen van een serviceprovider

Als serviceprovider in verzekeringen versterken wij uw positie. Maar wat zijn precies de voordelen van een samenwerking met ons?

  • Maak gebruik van onze eigen producten (scherpe tarieven & goede voorwaarden)
  • Kiezen tussen de producten van 16 volmachten
  • Postenbank: gebruik maken van 80+ provinciale agentschappen
  • Slechts één rekening-courant 
  • Aanvragen en berekenen via een uitgebreid extranet
  • Automatiseren van administratieve werkzaamheden

VEA CRM Assurantiepakket

VEA is ons eigen assurantiepakket. Dit CRM Pakket geeft 24/7 inzicht in uw portefeuille. Met onze offertemodule kunt u premies berekenen van allerlei verzekeraars. Daarbij kunt u online schades melden. Ons assurantiepakket heeft een signaleringsfunctie op commerciële kansen en onderhoud. Daarbij kunt u selecties maken binnen uw portefeuille. Uiteraard kunt u ook financiële overzichten bekijken en downloaden.

Producten en Diensten

Samen met ons heeft u toegang tot de producten van alle gerenommeerde banken en verzekeraars.

Wij bieden toegang tot schadeverzekeringen en ziekteverzuimverzekeringen, maar ook hypotheken en kredieten. Daarmee zijn we ook serviceprovider in hypotheken. Ons bedrijfsonderdeel, VCN United Capital, is namelijk volledig gespecialiseerd in geldverstrekking. Omdat we u positie willen versterken in de breedste zin van het woord, bieden we ook ondersteuning bij automatisering en marketing & ondernemerschap.

Uw positie versterken?

Het is onze missie om de positie van intermediairs te versterken. Dit maken we mogelijk met een complete ondersteuning op het gebied van verzekeringen, kredieten en hypotheken. Maak gebruik van ons productaanbod en onze kennis en ervaring voor een optimale bediening van uw klanten. Behaal een hoger rendement, werk efficiënter en besteed meer aandacht aan uw klanten.

Benieuwd naar de manier waarop wij invulling geven aan 'Samen Ondernemen'?

Bel nu: 040 - 290 75 77.

 
Neem contact met ons op voor meer informatie

 

CONTACT 

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact