Volmachtbeheerder

You are here

Volmachtbeheerder
36-40u Per week

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsens organisatie met een plezierige werksfeer.

Wij zijn op zoek naar een ervaren Volmachtbeheerder Schade!

Jouw Job!

Als Volmachtbeheerder ben jij één van de aanspreekpunten voor de vijftien maatschappijen waarvan VCN een volmacht voor Schade heeft. Jouw hoofdtaak is het beheer van de volmachten. Dit doe je door te zorgen dat op alle afdelingen binnen VCN de contractuele afspraken nagekomen worden. Je staat daarvoor in contact met verzekeraars en houdt toezicht op handelingen die de bij ons aangesloten tussenpersonen doen. Ook voer je interne controles en risico/oorzaakanalyses uit, breng je verbeteringen aan en probeer je de werknemers naar een hoger niveau te coachen. Tenslotte zorg je voor de verantwoording naar de verzekeraars en directie.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • Beheren van het VCN pakket;
 • fraudemeldingen vanuit de organisatie bekijken, beoordelen en verwerken;
 • het beoordelen en verbeteren van interne processen;
 • analyseren kwaliteit portefeuilles van tussenpersonen en advisering daarover;
 • begeleiden bij – en monitoring van – de afhandeling van verbetervoorstellen.

Ons team

Als Volmachtbeheerder kom je terecht in een team van zestien personen binnen een organisatie van 200 werknemers. Het team is onderverdeeld in twee subteams: beheer en productmanagement. In het team streven we naar een optimale samenwerking tussen VCN en de volmachtgevers. We zorgen dat de volmachtgevers tevreden zijn over onze dienstverlening, maar zijn in die samenwerking wel sparringpartner. Ons motto ‘samen ondernemen’ komt in ieder contact terug!

Wie ben jij?

 • Hbo+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • 36 tot 40 uur beschikbaar;
 • in het bezit van Wft Adviseur Schade Zakelijk;
 • bij voorkeur in het  bezit van het diploma Gevolmachtigd Agent;
 • minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare rol op het gebied van volmachtbeheer;
 • sterk in het bekijken van processen en in het mee krijgen van je team én de organisatie in verbeteringen/veranderingen;
 • staat stevig in je schoenen en bent volwaardig gesprekspartner voor zowel je externe klant als de interne organisatie.

Wij…

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om jezelf en je collega’s de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf? Stuur dan je motivatie en cv naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl.

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact