Senior Hypotheekacceptant

You are here

Senior Hypotheekacceptant
36-40u Per week

Voor ons label Financieel Support Nederland zijn we op zoek naar een Senior Hypotheekacceptant. Als Senior Hypotheekacceptant ben jij dé sparringpartner voor onze aangesloten intermediairs. Een uitdagende functie voor een inhoudelijk sterke hypotheekprofessional. Ben jij de hypotheekspecialist op wie het intermediair kan bouwen?


Jouw job

Jij bent degene die samen met het intermediair de hypotheekaanvraag bespreekt en het intermediair op de hoogte brengt van de gevolgen van de gekozen geldverstrekker. Jij zorgt voor een snelle en zorgvuldige controle van de hypotheekaanvraag en het indienen van de aanvraag bij de geldverstrekker of volmacht. Je gaat je onder andere bezighouden met de onderstaande werkzaamheden:

  • Je analyseert en bespreekt hypotheekaanvragen met het intermediair en hebt daarbij oog voor de consequenties van de gekozen geldverstrekker;
  • Je realiseert passende renteaanbiedingen (indien mogelijk met commerciële insteek);
  • Je onderhoudt contact met maatschappijen, intermediairs en je eigen collega’s over de inhoud van hypotheekaanvragen;
  • Je draagt actief bij aan het waarborgen van het hoge kwaliteitsniveau.


Wie ben jij?

Servicegerichtheid en inhoudelijke kennis zijn voor jou belangrijke waarden. Dankzij jouw kennis ben jij in staat mee te denken met het intermediair en kun je proactief aanbevelingen doen. Je werkt daarbij oplossingsgericht en weet anderen mee te nemen in je standpunten. Ook herken jij jezelf in het onderstaande:

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt bij voorkeur een opleiding in een financiële, economische of commerciële richting;
  • Je hebt enkele jaren ervaring op het gebied van hypotheken (bij voorkeur opgedaan bij een serviceprovider);
  • Je bent in het bezit van de Wft’s Vermogen en Hypothecair krediet.
     

Wat bieden wij?

Financieel Support Nederland is een serviceprovider die zich als doel stelt om het intermediair volledig te ontzorgen. Van het behandelen van hypotheekaanvragen tot het compleet maken van dossiers en het opvragen van gegevens bij eindklanten. De deskundigheid van onze medewerkers en onze servicegerichte houding staan daarom bij ons hoog in het vaandel!

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren nog verder te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren volop in jouw ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van branchegerichte opleidingen.


Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Wil jij daarnaast werken in een organisatie vol inhoudelijke kennis waar je jezelf nog verder kunt ontwikkelen tot expert op het gebied van hypotheken? Stuur dan je cv en motivatie naar onze Recruiter Dirk via dsmulders@vcn.nl.

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact