Schade Assistent

You are here

Schade Assistent
28-40u per week

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie op Schadebehandeling voor zowel de particuliere als de zakelijke klant? Dan komen wij graag met je in contact om te kijken of jij ons team kan versterken!

Jouw job!

Als Schade Assistent kom je terecht in ons team Support. In dit team verzorg je de schadebehandeling voor diverse bij ons aangesloten tussenpersonen. Je werkzaamheden bestaan uit het aannemen en behandelen van ingediende schades. Je bent werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke relaties van de tussenpersonen en het spreekt voor zich dat je op proactieve wijze ondersteunt. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Telefonisch contact met de tussenpersonen, klanten daarvan en verzekeraars;
  • het aannemen, coördineren en bewaken van de schadebehandeling; 
  • behandelen van schades binnen onze schaderegelingsbevoegdheid;

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar een specialisten-functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider.

  • Minimaal een MBO-diploma in combinatie met een HBO werk- en denkniveau;
  • in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier;
  • minimaal 1 jaar stage- of werkervaring in de verzekeringsbranche;
  • affiniteit met schadebehandeling;
  • communicatief sterk en een servicegerichte instelling.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. 

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

Privacy verklaring Persoonsgegevens

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact