Medior PHP ontwikkelaar (Oud Gastel)

You are here

Medior PHP ontwikkelaar (Oud Gastel)
32-40 uur per week

 

BOUW JIJ MEE AAN ONZE APPLICATIES?

VCN is een snelgroeiende organisatie in de financiële dienstverlening met een no-nonsens mentaliteit en een plezierige werksfeer. Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Ontwikkelaar voor 40 uur per week!


Functie-omschrijving

Als PHP ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor te Oud Gastel mee aan de ontwikkeling en het beheer van onze back- en mid-office web-applicaties. Deze web-applicaties worden gebouwd op basis van PHP en MySQL. We proberen steeds de juiste technieken en oplossingen te vinden bij de diverse vraagstukken en geven je de ruimte om je hierin te kunnen ontwikkelen. Je bent goed in het bedenken van technisch solide oplossingen en in het schrijven van goede, gedocumenteerde codes. Jouw kwaliteiten en passie zijn voor ons belangrijker dan je werkervaring.

Je werkt o.a. aan de web-applicaties:

 • MyView; een online applicatie voor financiële serviceproviders en hun aangesloten tussenpersonen om actuele informatie te krijgen en dossiers m.b.t. klanten te administreren en te volgen.
 • Adviessoftware; dit biedt de tussenpersoon de mogelijkheid om een compleet financieel advies te berekenen en uit te brengen aan haar klanten om vervolgens aan te vragen bij de bank.


Werkzaamheden

 • Ontwikkeling van nieuwe features o.b.v. een functioneel ontwerp.
 • Oplossen van gebreken binnen de bestaande functionaliteit.
 • Actief deelnemen in het agile team ontwikkelingsproces.
 • Proactief meedenken over nieuwe functionaliteit.
 • Testen van opgeleverde functionaliteit.
 • Bijdragen aan en waarborgen van het gewenste hoge kwaliteitsniveau.


Functie-eisen

Wij zoeken een kwaliteitsgerichte ontwikkelaar met een hands-on werkmentaliteit. Je bent proactief, resultaatgericht en creatief in het zoeken naar verbeteringen. Verder voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een opleiding op IT gebied.
 • Enkele jaren ervaring met PHP, MySQL, HTML, Javascript en CSS.
 • Ervaring met Zend Framework, Symfony, Smarty e.d. is een pre.
 • Ervaring met Scrum, Agile e.d. is een pré


Bedrijfsprofiel

VCN United Capital houdt zich bezig met het -o.a. in volmacht ( interactief maken)- ondersteunen van intermediairs op het gebied van hypotheken en kredieten. Naast het aanbieden van een grote keuze aan geldverstrekkers maken wij offertes, dragen we zorg voor een juiste administratie en helpen wij bij het zoeken naar de juiste aanbieders.

Wij helpen onze intermediairs bij het zoeken naar de juiste aanbieder voor hun klant en dragen zorg voor een snelle en juiste afwikkeling van de hypotheek. Daarbij heeft het intermediair ook de keuze om de volledige administratie van aanvraag tot notaris door ons te laten verzorgen. Wij ondersteunen onze intermediairs op het gebied van automatisering met ons uniek adviessoftware programma en een volledig administratiepakket.


Ons aanbod

Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. We bieden volop mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling. Onze kernwaarden zijn:

 • Ondernemend
 • Persoonlijk
 • Oplossingsgericht
   

Sollicitatieprocedure

Dus; wil jij starten in een uitdagende functie waarin je naast je dagelijkse werkzaamheden ook meedenkt over verbeteringen op de afdeling? Wil jij bijdragen aan verdere groei van onze organisatie? Dan komen wij heel graag met jou in contact!

Stuur ons je CV en motivatiebrief via rvgool@veldsink.nl
Ons streven is om ontvangen sollicitaties binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.

Heb je vragen over de vacature of over onze organisatie? neem contact op met Rick van Gool, Corporate Recruiter, via 040-2635903

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact