Functioneel Applicatiebeheerder

You are here

Functioneel Applicatiebeheerder
40u per week

Wij zijn VCN, serviceprovider voor het assurantie intermediair met als doel om samen met het met ons samenwerkend intermediair onze klanten optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer. VCN ondersteunt maar haar dienstverlening ook andere bedrijfsonderdelen binnen de verzekeringsketen van de Veldsink Groep.

Jouw job!

Als Functioneel Applicatiebeheerder bij VCN ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van een beheer framework. De applicaties die binnen Veldsink Groep gebruikt worden, neem je gefaseerd in beheer. Daarnaast zorg je ervoor dat deze applicaties goed ingericht worden en blijven. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider Functioneel Beheer.

De applicaties die je beheert, worden gebruikt door je collega’s die werkzaam zijn op gebied van onder andere pensioenen, verzekeringen, hypotheken en verzuim. Enkele voorbeelden zijn: document management systeem Xtendis, adviesapplicatie Adviesbox, hypotheek software MyView, ticketsysteem Zendesk, AFAS Software (Finance en HRM) en zakelijke software van Atosi.          

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het opzetten en onderhouden van een beheer framework;
 • Pro-actief beheer en inrichting van de applicaties binnen Veldsink Groep;
 • Processen opzetten, optimaliseren en beschrijven in de vorm van instructies en gebruikershandleidingen;
 • Jij bent het aanspreekpunt bij vragen over applicaties: je zet je in voor een optimale performance en zorgt voor adequate oplossingen indien zich toch klachten of problemen voordoen;
 • Training geven aan collega’s en eventueel ook aan klanten (tussenpersonen);
 • Onderzoek van foutmeldingen en overleg met leveranciers of ontwikkelafdelingen;
 • Test coördinatie en ondersteuning van technisch beheer bij installatie en acceptatie van software upgrades.

Wie ben jij?

Jij houdt ervan om gestructureerd en planmatig te werk te gaan en je haalt energie uit het oplossen van problemen dankzij jouw probleemoplossende vermogen. Jij vindt integriteit en betrouwbaarheid belangrijke kenmerken in anderen, maar vooral in jezelf. Verder herken jij jezelf in de onderstaande kenmerken en gevraagde ervaring:

 • Je hebt een hbo diploma in een voor de functie relevante richting;
 • Je hebt minimaal vijf jaar actuele werkervaring als Functioneel Applicatiebeheerder;
 • Je hebt kennis van BISL, ASL en ITIL processen (bij voorkeur gecertificeerd);
 • Je weet problemen op te lossen dankzij jouw analytische vermogen;
 • Je hebt een klantgerichte houding en beschikt over sociale vaardigheden zoals overtuigingskracht, tact en inlevingsvermogen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je cv en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact