Commercieel Medewerker Hypotheken

You are here

Commercieel Medewerker Hypotheken
32-40u per week

VCN United Capital zoekt een Commercieel Medewerker Hypotheken voor 40 uur per week (parttime is bespreekbaar). In deze functie verzorg je de ondersteuning van het intermediair op het gebied van hypotheken. Ben jij servicegericht en commercieel? En vind je het leuk om de sparringpartner zijn voor andere adviseurs en om de schakel te zijn tussen de klant, tussenpersoon en maatschappij? Dan komen wij graag in contact met jou!

Jouw job!

Als commercieel medewerker hypotheken ben je hét visitekaartje van onze organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen onze organisatie voor intermediairs en de eindklant met hun vragen, zowel telefonisch als via email. Door je oplettendheid en je sociale vaardigheden weet je precies wat de wensen van de adviseur zijn. Daarnaast help je de eindklant om de hypotheek rond te krijgen en zorg je voor de daarbij benodigde documentatie en administratieve handelingen. Service staat in dit proces voorop! Ook bewaak je de voortgang van het proces, realiseer je op een adequate manier administratieve handelingen (o.a. dossiervorming) en zorg je vanzelfsprekend voor een correcte overdracht.

Wie ben jij?

Jij bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld. Het lijkt je leuk om aan de slag te gaan in een klantgerichte rol waarin je jouw kennis van hypotheken kan ontwikkelen. Jij herkent jezelf daarnaast in de onderstaande kenmerken:

  • Je beschikt minimaal over een mbo4-diploma;
  • Je bent in het bezit van Wft Hypothecair Krediet en Wft Vermogen of je bent bereid deze te behalen;
  • Je bent initiatiefrijk, flexibel en enthousiast;
  • Je kunt goed samenwerken en bent service- en oplossingsgericht;
  • Je bent ondernemend ingesteld en je biedt een luisterend oor;
  • Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid in een werkomgeving waarin je je ambities en talenten kunt ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. VCN United Capital is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. Je salaris is marktconform en zal worden vastgesteld op basis van opleiding en relevante werkervaring.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Ben jij dé gemotiveerde kandidaat die wij zoeken en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen snel contact met je op!

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact