Administratief Medewerker Verzekeringen Prolongatie

You are here

Administratief Medewerker Verzekeringen Prolongatie
32-40 uur per week

Jij bent bekend met de administratie rondom verzekeringen. In plaats van alle werkzaamheden in de volledige breedte te doen, lijkt het je interessant om je te specialiseren op één onderdeel van je werk. Samen met een team specialist worden op jou vakgebied, dat is wat je wil. Herken jij jezelf hierin? Dan kan deze unieke functie iets voor jou zijn!

Jouw job!

Als Administratief Medewerker Verzekeringen Prolongatie kom je te werken op onze afdeling Provinciale Verzekeringen. In dit team van 8 personen ben je verantwoordelijk voor premies die iedere maand meer dan een miljoen euro waard zijn. Een flinke verantwoordelijkheid waar veel vanaf hangt voor onze organisatie.  

Die verantwoordelijkheid neem je door onze prolongatieborderellen te verwerken. Deze maandelijkse overzichten, waarop de premies per klant gespecificeerd zijn, worden door verschillende verzekeringsmaatschappijen aangeleverd. Naast de administratieve taken onderhoud je in deze functie ook contact met bij VCN aangesloten tussenpersonen en verschillende verzekeringsmaatschappijen. Het grootste deel van je dag ben je bezig met:

  • Zorgen dat de prolongatieborderellen die vanuit de maatschappij in het systeem zijn aangeleverd correct zijn;
  • cijfermatige verschillen uitzoeken;
  • archiveren van verzekeringspolissen;
  • meedenken over het optimaliseren van de processen;
  • alle andere voorkomende administratieve afdelingswerkzaamheden.

Wie ben jij?

Jij bent een administratief sterk onderlegde verzekeringsprofessional die op zoek is naar een specialistenfunctie. Ook communicatief ben je sterk en je kunt door je flexibele houding goed omgaan met veranderingen. Met een scherpe blik kijk je mee naar de processen en denk je mee over het optimaliseren hiervan. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt cijfermatig inzicht en bent administratief sterk;
  • Je hebt ervaring met administratie in de assurantiebranche;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis;
  • Je bent servicegericht en vriendelijk in je contact met klanten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

Privacy verklaring Persoonsgegevens

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact