Schadebehandelaar Volmacht

You are here

Schadebehandelaar Volmacht
32-40 uur per week


Jij bent een communicatief sterke verzekeringsprofessional die uitdaging vindt in het analyseren en oplossen van problemen. Je hebt een onderzoekende instelling en wil op basis van feitelijke informatie bepalen of mensen recht hebben op een uitkering rondom hun schade. Je werkwijze laat zich het beste omschrijven als uiterst precies en je bent goed in het zorgvuldig bestuderen van gegevens. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw Job!

Als Schadebehandelaar Volmacht bij VCN ben je het eerste aanspreekpunt voor aangesloten tussenpersonen op het gebied van Motorrijtuigen-schades in de volmacht. Samen met je collega’s richt je je voornamelijk op particuliere schades, maar ook zakelijke schademeldingen behoren tot je werkzaamheden. Met je creativiteit probeer je de schade binnen de beschikbare mogelijkheden zo goed mogelijk te regelen en durf je knopen door te hakken. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Zelfstandig, efficiënt en klantgericht afhandelen van volmacht schademeldingen;
 • voorlichting geven aan de klant, de tussenpersoon, zowel telefonisch als schriftelijk;
 • het bewaken van de voortgang van de schadeafhandeling;
 • het onderhouden van contacten met klanten, maatschappijen en derden;
 • uitkeren van schades;
 • meedenken over manieren om de processen te verbeteren;
 • administratieve verwerking van dossiers.

Wie ben jij?

Jij bent in staat om jezelf te positioneren als sparringpartner voor adviseurs van onze tussenpersonen. Je weet jouw eigen kennis te combineren met die van de adviseur om samen tot een optimale oplossing te komen. Je beweegt mee waar mogelijk, maar kun ook op je strepen staan wanneer dat nodig is. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau;
 • in het bezit van Wft Basis en Wft Schade particulier en bij voorkeur Wft Schade Zakelijk;
 • minimaal 2 jaar ervaring met schadebehandeling;
 • communicatief sterk, klantvriendelijk en servicegericht;
 • stressbestendig en durf beslissingen te nemen omtrent de afhandeling van schades;

Wie zijn wij?

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

Privacy verklaring Persoonsgegevens

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact