Relatiemanager

You are here

Relatiemanager
40 uur per week

Houd jij van een uitdaging? Heb jij oog en oor voor de behoeften van onze klanten en prospects? Staat bij jou kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid net als bij ons in alles wat je doet voorop? Dan zoeken wij jou!

Jouw job

Als Relatiemanager bij VCN bouw je een vertrouwensband op met je (potentiële) klanten. Jij weet wat ondernemers bezighoudt en signaleert kansen en bedreigingen. Jij kunt op ondernemersniveau sparren over de markt, visie en strategie en bent daarin een stevige gesprekspartner voor de ondernemer. Je verkent de (potentiële) wensen en behoeften van de klant en vertaalt deze naar een passend ondernemersadvies. Je geeft inzicht in de benodigde werkzaamheden en betrekt de juiste VCN specialist bij je onderzoek en advies. Jouw activiteiten resulteren in een offerte richting de klant, waarbij je onderhandelt binnen commerciële kaders en een overeenkomst sluit.

Je bent in staat om commerciële doelstellingen te realiseren bij (potentiële) klanten in de wereld van het (lokale) assurantie intermediair. Je stelt zelfstandig een salesplan op voor de korte en lange termijn gericht op continuïteit en groei. Samenwerken staat bij jou voorop! Je organiseert het commerciële proces samen met je collega’s en neemt daarin graag het initiatief. Binnen het team creëer jij ondernemersgeest, eigen verantwoordelijkheid en individuele ontwikkeling, doordrenkt met een grote dosis bevlogenheid.

Wie ben jij?

Jij bent dé ambassadeur van VCN en hebt je eigen klantenportefeuille waarover jij de regie voert! Je voelt feilloos de behoeften van onze klanten aan en bent in staat om deuren te openen en langdurige relaties aan te gaan. Door persoonlijk contact ben je in staat om klanten aan VCN te verbinden. Jouw klanten zijn het (lokale) assurantie intermediair die samen met ons ondernemen. Je herkent je in de volgende omschrijving:

  • HBO werk- en denkniveau met een afgeronde commerciële of bedrijfskundige opleiding;
  • affiniteit met de financiële dienstverlening en in het bijzonder met het (lokale) assurantie intermediair en verzekeringsmaatschappijen;
  • ruime saleservaring en een bewezen track record in het genereren van new business;
  • zelf startend vermogen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • een betrokken en bevlogen persoonlijkheid die goed kan luisteren;
  • een eigen visie op organisatieverandering en het adviseren van ondernemers;
  • resultaatgericht, ondernemend, creatief en hebt lef;
  • bent bij voorkeur woonachtig in regio Oost-Brabant.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf? Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie!

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf? 

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

Privacy verklaring Persoonsgegevens

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact