Kredietacceptant

You are here

Kredietacceptant
40 uur per week
 

Jij bent een starter of junior professional en hebt affiniteit met de financiële dienstverlening. Je bent op zoek naar een uitdagende functie in deze branche en wil de komende jaren de focus leggen op het ontwikkelen van jezelf.  Sparringpartner zijn voor andere adviseurs in de rol van Kredietacceptant en de schakel zijn tussen de klant, tussenpersoon en maatschappij spreekt je aan.  Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw job!

Bij VCN United Capital wordt jij als kredietacceptant het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je kunt zowel eindklanten als tussenpersonen aan de lijn krijgen. De afwisseling in deze functie is daardoor enorm. Als je de telefoon opneemt, weet je nooit wat voor aanvraag je gaat krijgen.

Het grootste deel van de aanvragen zijn gekoppeld aan hypotheken. Hierbij kun je denken aan een restschuld bij verkoop van een woning, maar ook aan een verbouwing bij aankoop. Je werkt daarom nauw samen met je collega’s van de hypotheekafdeling. Het kan ook voorkomen dat je een kredietaanvraag krijgt voor een nieuwe auto van een klant of een leaseaanvraag voor een bedrijf. De verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken maakt jouw functie uitdagend en interessant.

Naast het contact met de klanten, heb je ook contact met banken. Als acceptant kijk je bij welke bank  de aanvraag van de klant goedgekeurd kan worden en  maak je een offerte. Zodra alles getekend is, is het jouw taak de stukken te controleren op juistheid voordat ze doorgestuurd worden naar de bank. Het behandelen van een aanvraag vanaf binnenkomst tot afronding maakt jouw functie uitdagend!

Ons team

Binnen ons team, dat bestaat uit vier personen, zijn we heel erg klant- en servicegericht. We halen onze energie dan ook uit de tevredenheid die we terug krijgen van onze klanten. Het gaat ons er niet om dat we de meeste aanvragen verwerken, maar de beste. Het is fijn als we zoveel mogelijk klanten kunnen helpen, maar kwaliteit is minstens zo belangrijk. Als we weten dat we van toegevoegde waarde zijn voor de klant, is onze dag geslaagd.

Wie ben jij?

Jij bent een communicatief vaardig persoon die op zoek is naar een uitdagende en specialistische functie. Je herkent jezelf in de volgende omschrijving:

  • In het bezit van een MBO of HBO diploma, liefst in een commerciële richting;
  • creatief in het bedenken van oplossingen, ondernemend en zet nét dat stapje extra;
  • energieke persoonlijkheid met een servicegerichte, maar commerciële mindset;
  • bereid om Wft Basis en Wft Consumptief Krediet te behalen, of deze al in bezit;
  • tussen de 0 en 2 jaar werkervaring;

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN United Capital is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact