Functioneel Beheerder ANVA

You are here

Functioneel Beheerder ANVA
32-40 uur per week


Zorg jij voor onze core bedrijfsapplicatie?

VCN is een serviceprovider voor het intermediair met als doel om samen met het intermediair de klant optimaal te bedienen op het gebied van verzekeringen. We zijn een groeiend familiebedrijf met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Onze eigen werknemers omschrijven ons als een no-nonsense organisatie met een plezierige werksfeer.

Ter uitbreiding van team ANVA (5 personen) zijn we op zoek naar een ervaren Functioneel Beheerder op onze vestiging in Nuenen. Denk jij met jouw kennis en kunde van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor VCN?


Jouw job

Als Functioneel Beheerder ANVA bij VCN ga je een uitdaging aan die bij gaat dragen aan je persoonlijke ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. In een klein en hecht team van vijf personen ga jij als ervaren kracht een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de afdeling. Met een goede mix tussen ervaring en talent gaan we geen uitdaging uit de weg en bouwen we elke dag aan een beter product.

Jij wordt medeverantwoordelijk voor onze core bedrijfsapplicatie: ANVA. Je werkt op concern niveau. Naast onze eigen medewerkers maken ook een aantal van onze aangesloten tussenpersonen gebruik van ons ANVA systeem: de ASP-kantoren. Met meer dan 600 actieve accounts (van professionals in de financiële dienstverlening) richt je je op continue beschikbaarheid, kwaliteit en voortdurende doorontwikkeling.

Een aantal uitdagingen die je dagelijks mag aanpakken bij VCN:

 • Het draaiend houden en continu verbeteren van de ANVA-applicatie met bijbehorende interfaces en applicatie-specifieke instellingen;
 • Uitvoeren van configuraties en het initiatief nemen tot eventuele bijsturing, rekening houdend met de stakeholders;
 • Via het ticketsysteem Zendesk incidenten, gebruikersvragen en serviceverzoeken daadkrachtig afhandelen;
 • Effectieve nieuwe versies en (functionele) wijzigingen doorvoeren, die vanzelfsprekend voldoen aan de wensen en eisen van de business;
 • Samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team de technische vereisten inventariseren om functionele wijzigingen te implementeren;
 • Analyseren van de mogelijke impact van wijzigingen op de continuïteit en performance van ANVA;
 • Projectmatig werken aan vraagstukken zoals dienstverlening aan klanten, selecties aan applicaties of conversies aan databases. Hierin verwachten we een kritische blik, praktische aanpak en technische input waardoor je toegevoegde waarde kunt bieden aan het team.


Wie ben jij?

Jij bent een man of vrouw  voor wie ANVA weinig geheimen meer heeft. Je vindt het leuk om met jouw kennis de afdeling naar een nog hoger niveau te tillen en bent in staat om ook onze junior medewerkers daarin mee te nemen. Kennisoverdracht past bij je. Je wil graag bij een dynamische organisatie werken waar niet alles volgens vaststaande regels gebeurt. Handboeken passen je niet; vertrouwen op elkaars kwaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel zegt jou meer.

Naast je kennis van de applicatie ANVA, ben je ook niet onbekend met het product waar het bij VCN om draait: verzekeringen. Je bent bij voorkeur in het bezit van de diploma’s Wft Basis en Wft Schade Particulier. Je hebt affiniteit met processen en bedrijven in de financiële dienstverlening. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een prettige samenwerkingspartner bent, analytisch sterk bent en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Daarnaast ben je 32-40u per week beschikbaar en ben je er niet vies van om af en toe ook buiten kantoortijden wat werk te verrichten.

Wat heb je op papier?

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de financiële dienstverlening;
 • Senior kennis van ANVA als gebruikersapplicatie;
 • Bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier;


Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige uitdaging in een klein en hecht team. Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf en daardoor zijn er volop mogelijkheden voor ontwikkeling én ideeën. We hebben vertrouwen in onze mensen en gaan uit van ieders kwaliteiten. Doordat we investeren in elkaar, is een langdurige samenwerking altijd het doel!


Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv en motivatie naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact