Acceptant Volmacht Particuliere Verzekeringen

You are here

Acceptant Volmacht Particuliere Verzekeringen
28-40 uur per week

Jij bent altijd op zoek naar oplossingen. Je doet er alles aan om de klant te helpen en zijn verzekering onder te brengen bij de meest geschikte maatschappij. Maatwerk bieden vind je belangrijk; het gaat immers om een stukje zekerheid voor de klant. Adviseren aan de eindklant heeft niet meer je voorkeur. Jij wil liever sparren met andere verzekeringsprofessionals

Jouw Job!

Als Acceptant Particulieren Volmacht op onze Front Office ben jij het aanspreekpunt voor onze 850 tussenpersonen! Jij bent de deskundige die beoordeelt of de aangeboden risico’s acceptabel zijn binnen onze volmachten. Complexe aanvragen en niet-standaard risico’s zie je als een uitdaging. Jij bent hierbij in de lead en kunt prima inschatten of deze te accepteren zijn. Jij zorgt ervoor dat de tussenpersoon zijn klant kan voorzien van een goede verzekering. Ook voor vragen omtrent ons extranet ben jij het aanspreekpunt voor de tussenpersoon. Je staat elke relatie op een persoonlijke, oplossingsgerichte manier te woord en pikt signalen op om steeds beter op de behoeften van de relatie in te spelen!

Iedere dag werk je mee aan het verbeteren van de positie van het intermediair. Samen met je 200 collega’s van VCN ontzorg je onze klanten zodat zij zich kunnen richten op het persoonlijke advies richting de eindklant. Dit doen we door het aanbieden van producten en diensten van alle gerenommeerde verzekeraars, waarvan we momenteel 15 volmachten en 80 provinciale agentschappen in ons bezit hebben.

Ons team

Team Acceptatie is één van de grootste teams binnen VCN. Onze Front Office bestaat uit ± 15 mensen. Pak je de Back Office en team Oversluit daarbij, dan komen we op een totaal van ±40 collega’s op Acceptatie uit. De drie subafdelingen werken samen voor onze klanten en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk aangeboden risico´s binnen de volmachten ondergebracht kunnen worden. Kan dat niet? Dan schakelen we de collega’s van afdeling Provinciaal in om verder te kijken dan de volmachten!

Wie ben jij?

Jij bent een ambitieuze, communicatief vaardige verzekeringsprofessional die op zoek is naar verdieping in je functie. Idealiter heb je ervaring bij een tussenpersoon op de commerciële binnendienst of bij een andere serviceprovider.

  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding;
  • 28 tot 40 uur beschikbaar;
  • In het bezit van Wft Basis en Wft Schade Particulier;
  • Leergierig en een drive om je te ontwikkelen;
  • Kunt goed in teamverband werken, maar bent na verloop van tijd ook in staat om bepaalde taken zelfstandig op te pakken;
  • Staat stevig in je schoenen en bent volwaardig gesprekspartner voor onze klanten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met de mogelijkheid om je de komende jaren te ontwikkelen. Je wordt welkom geheten in een hecht team binnen een informele organisatie. We investeren in je door persoonlijke begeleiding en het aanbieden van Wft-diploma’s op onze kosten. Naarmate je meer leert, krijg je meer verantwoordelijkheid en kun je steeds zelfstandiger taken oppakken. VCN is een gezonde, groeiende organisatie en met iedere nieuwe collega gaan we voor een langdurige samenwerking. We bieden een marktconform salaris met een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil jij onderdeel uitmaken van ons familiebedrijf? 

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Stuur je CV en motivatiebrief naar onze Recruiter Dirk Smulders via dsmulders@vcn.nl en we nemen contact met je op!

Privacy verklaring Persoonsgegevens

 

Recruiter:
Dirk Smulders
06-12404511

Mail Dirk

Contact

VCN Verzekeringen
VCN United Capital

Contact