• 25-01-2017

Vorige week vond de 17e editie van de VCN Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Ruim 500 relaties uit de financiële wereld waren woensdag 18 januari aanwezig.

Rolf van der Beek opende de middag die volledig in het teken van verbinden en verrassen stond. Jan Veldsink, directeur Veldsink Groep, ging vervolgens verder in op het versterken van de markt. Theo van Vugt is ingehaakt op het verhaal van Jan Veldsink en heeft het uitgewerkt voor amweb.nl. Lees hier het volledige stuk

Verrassen

De nieuwjaarsbijeenkomst vond plaats in het Efteling-theater. Een locatie waar verrassen en gastvrijheid centraal staat. Frans Goenee, inspiratiemanager van de Efteling, nam het publiek mee in de belevingswereld van het park. Net altijd een stapje verder gaan, waardoor gasten verrast blijven worden. Goenee kwam met aansprekende voorbeelden die iedere adviseur op z’n eigen manier kan vertalen naar de financiële dienstverlening.

Verbinden

Na de pauze was het woord aan Stefan Bell, algemeen directeur VCN Verzekeringen. Stefan stak in op het verbinden. Hierbij kwam hij met persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden waarbij medewerkers, verzekeraars en intermediairs hét verschil hebben gemaakt. In al deze situaties stond Samen Ondernemen centraal. Samen bereiken we meer.

Mary van Aken maakte als opvolgster van Jeroen Walhout gebruik van het podium om zich voor te stellen. Mary is vanaf 1 november 2016 bij het hypotheekbedrijf actief als algemeen directeur. Ze heeft deze tijd genomen om het bedrijf goed te leren en kennen en haar visie verder te ontwikkelen. Verder introduceerde ze de doelstellingen van VCN United Capital via een filmpje. Kijk mee:

Victor Mids

Met vele onverklaarbare illusies wist Victor Mids, illusionist en arts, het publiek vol verbijstering achter te laten. De spraakmakende mindtricks gaven genoeg gesprekstof voor de borrel. Er werd nog tot in de late uurtjes nagepraat.

Nieuws

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst presenteerde Stefan de volgende ontwikkelingen:

  • Introductie provisieschuif waarmee het intermediair zijn eigen inkomen kan bepalen
  • Per 1 januari 2017 heeft VCN met Midglas een nieuwe specialistische volmacht 

Meer weten over deze ontwikkelingen? Neem dan contact met ons op via 040 - 290 75 75

Foto's