• 05-10-2018

Veldsink Groep uit Nuenen breidt per 1 januari 2019 verder uit. Cascade Verzekeringsgroep met vestigingen in Assen en Hoogeveen bestaat uit advieskantoor De Witte Assurantiën en serviceprovider Cascade. Het bedrijf bestaat in totaal uit 70 medewerkers en ze bedienen 77 intermediairs. Het advieskantoor De Witte zal verder gaan als onderdeel van Veldsink Adviesgroep. Serviceprovider Cascade wordt opgenomen in het serviceproviderbedrijf VCN van Veldsink Groep.

Henri Veldsink noemt deze overname van Veldsink Groep weer een verdere stap in het noordoosten van Nederland. “We hadden de ambitie in het noordoosten van het land verder uit te breiden met een bedrijf dat goed bij ons past qua cultuur en kernwaardes. Dit geldt zowel voor De Witte als advieskantoor in Hoogeveen, als ook voor serviceprovider Cascade uit Assen.” Het familiebedrijf Veldsink Groep, dat volgend jaar 40 jaar bestaat, heeft met deze overname 32 vestigingen. Dankzij dit omvangrijke netwerk is er altijd een vestiging in de buurt. Veldsink Groep is actief met verschillende onderdelen in de financiële dienstverlening: Veldsink Adviesgroep (advieskantoren), VCN (serviceprovider verzekeringen), NBG (landelijke hypotheekketen), VCN United Capital (serviceprovider hypotheken) en De Financiële Makelaar (serviceprovider hypotheken).

Met 800 medewerkers is Veldsink Groep een grote werkgever in Zuidoost-Brabant. Momenteel wordt er in Nuenen gebouwd aan de Veldsink Campus, waar Veldsink Groep en VCN zich zullen vestigen.