• 16-06-2016

VCN door adviseurs verkozen tot beste serviceprovider

Bureau D & O onderzoekt jaarlijks de performance van serviceproviders. Dit jaar hebben bijna 500 advieskantoren deelgenomen aan het onderzoek. In de categorie ‘grote serviceproviders schade’ zijn wij als beste beoordeeld.

Het onderzoek geeft aan dat serviceproviding een belangrijke plek blijft innemen in de intermediaire distributie. Met name ondersteuning op het gebied van ondernemerschap wordt enorm gewaardeerd. Wij zijn dan ook dagelijks bezig met persoonlijke ondersteuning en begeleiding van het intermediair.  Hierdoor is de adviseur in staat maximale aandacht aan de klant te besteden. Zo brengen wij  “Samen Ondernemen” ook daadwerkelijk in de praktijk.

We blijven ontwikkelen

We zijn erg blij dat VCN goed scoort op de aspecten die door de adviseurs relevant worden bevonden. Onze producten, diensten én tools worden door de advieskantoren in het onderzoek met hoge cijfers beoordeeld. Uiteraard zijn er ook nog zaken die verbeterd en ontwikkeld moeten worden. We zien deze beoordeling als goede stimulans en zetten de gekozen weg met veel passie en energie voort om de dienstverlening nog verder te verbeteren.

Stefan Bell, directeur VCN Verzekeringen: “Ik ben erg trots op het vertrouwen van onze relaties in de visie en ondernemerschap van ons familiebedrijf. Samen met het intermediair werken onze medewerkers erg hard om de positie van de onafhankelijke adviseur in de markt te versterken. Het voelt dan ook als een extra beloning dat onze relaties ons op nummer 1 zetten. Door samen te blijven ondernemen, ben ik ervan overtuigd dat onze gezamenlijke aanpak succesvol is en blijft.”

Als grote serviceprovider nog altijd persoonlijk

VCN maakt een mooie groei door, toch zijn we niet bang om het ‘persoonlijke’ te verliezen. We nodigen onze relaties dan ook regelmatig bij ons in Nuenen uit. Niet alleen voor leerzame sessies en workshops, maar ook om de medewerkers waar zij dagelijks contact mee hebben te ontmoeten.

Uiteraard gaan we de uitdaging aan om ook de komende jaren jullie nummer 1 te blijven.